Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Esküvői helyszín Budapest
2009-09-02 15:201.
Torolt_felhasznalo_463439
Létrehozva: 2009. szeptember 2. 15:20
Sziasztok!
Egy nagyon jó barátnőm és párja 2010-re tervezi esküvőjüket, lehetőség szerint Budapesten, vagy legalább Pest megyén belül.
Kb 70 fős esküvő lesz, a helyszínen szertartással.
Teljesen tanácstalanok a helyszínnel kapcsolatban.
Kérlek segítsetek! Javaslatok, tapasztalatok jöhetnek minden mennyiségben!
Előre is köszönöm! (És az ifjú pár is! :-)
Egy nagyon jó barátnőm és párja 2010-re tervezi esküvőjüket, lehetőség szerint Budapesten, vagy legalább Pest megyén belül.
Kb 70 fős esküvő lesz, a helyszínen szertartással.
Teljesen tanácstalanok a helyszínnel kapcsolatban.
Kérlek segítsetek! Javaslatok, tapasztalatok jöhetnek minden mennyiségben!
Előre is köszönöm! (És az ifjú pár is! :-)
Sziasztok!
Véleményekre, tapasztalatokra lennék kiváncsi a
Citadella Top Event-el
kapcsolatban (szervezés, ételek, kiszolgálás, elszámolás ... stb) elsősorban esküvő kapcsán.
Természetesen jöhet priviben is.
Előre is köszönöm! :)
Én egy barátnőm esküvőjén voltam ott, és kritikán alulinak találtam. Persze szép meg minden, de egyszerre 2 esküvő volt! Sztem ez felháborító, főleg úgy, hogy egy időben!
Voltak átfedések, és a kiszolgálás sem volt extrás...gondolom szegény emberek nmár nem bírták a több száz fős iramot....
Szia,
tavaly én is pont ezt a helyet néztem ki esküvőre!! Sajnos nem sok a fotó az oldalukon, de a környék meggyőző:)))
Mindenképp vmi hangulatos, de különleges helyszínt szeretnék, vmi ilyesmit, mint a hangár...írnál pár dolgot a benyomásaidról? A hangár szervezte a zenét, kaját? Van infód, hogy kb mennyiből lehet kihozni / fő a lagzit? Előre is köszi, ha írsz, minden infó érdekelne:)
http://www.alfaarthotel.hu/
ha kell képet is tudok küldeni :)
Szia!
Nekem a hétvégén volt az esküvőm (90fő) és a budai Alfa Art Hotelben (római part) tartottuk. A kertben volt a szertartás, és az étteremben a lagzi Lehet teremben is a szertartás, és a teraszon is). A Duna parton van, végtelenül romantikus és gyönyörű zöld, friss illatú minden!
A kiszolgálás, a személyzet, az árak kifogástalanok. Ajándéba kaptunk egy lakosztályt és sok-sok kedvezményt is! A hotelnek saját dekorosa is van, aki csodaszépen feldíszítette az éttermet. Mi februában kezdtük szervezni, és ahányszor oda mentünk, mindig a legnagyobb figyelmet szentelték nekünk. Minden pontosan úgy alakult ahogy terveztük és az elszámolás is abszolut korrekt volt!
Tényleg szívből tudom ajánlani. Most menjenek el és nézzék meg ( már ha felkelti az érdeklődésüket), mert most minden virágzik és zöldell!!!!
Üdv
Lola
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm az eddigi hozzászólásokat!
Már ez nagy segítség az ifjú párnak, de továbbra is várjuk az ötleteket, tapasztalatokat.
Negatív is jöhet, hogy hova ne!
Üdv! Sn
Szia!
Igen megköszönném ha leirnád a részleteket!
Üdv: Sn
Szia!
Nekünk két hete volt az esküvőnk. A szertartás a Duna-parton, gyönyörű környezetben volt. Az étteremmel maximálisan meg voltunk elégedve mi is, a násznép is.
www.camelothotel.hu
Sok boldogságot!
http://www.telekikastelyszallo.hu/?m=1
Nagyon korrektek és profik. Ha érdekelnek részletek, priviben írok szívesen
Sok boldogságot a barátaidnak!
Szia!
Én erre szavazok! Voltam itt esküvőn, nagyon profi, ráadásul árban is szuper!
hhhh.hu, azaz HármasHatárHegyiHangár
üdv,
sh
www.dudok.hu
Csak jót tudok mondani róla, mindennel 100%-ig meg voltunk elégedve!