Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
A topicindító felvetésnél volt a lényeg. "Milyen hatással vannak ezek a májra?" Na a táplálékkiegészítőknél, meg az ilyen cuccoknál ez az amit igazából senki sem tud. Hogy mi lesz hosszú távon.....?
Én azonban inkább kenek zsírégető gélt, minthogy egyek valamit, ami bekerül a vérbe.
Mozgás nélkül persze nem megy az tuti, de a kenéssel nem kockáztatok!
Most vágtam be ennek örömére 5-6 darab sütit jó kis csokisakat!!!
NA erről kéne leszoknom, aztán boldogulnék
.......
Nem leszel éhes, ha naponta 5-6-szor eszel keveset, ez felpörgeti az anyagcserét. Persze, nem mindegy, mit eszel, a hízlaló ételekből csak néha, a kevésbé hízlalóból többet. Nincs tilos étel, a mennyiség és a gyakoriság a lényeg.
Még tortát
is ehetsz a születésnapodon, másnap viszont kicsit mértékletesebbnek kell lenned.
A mozgásformák között pedig van kímélő is, pl. az úszás. Amikor pedig lement valamennyi a nagy súlyfeleslegből, lehet mást keresni.

Nem kamu.....csak sokan rosszindulatúak....ennyi:)
De mint irtam én nem a fogyás miatt iszom hanem egyébre. Nem hittem ,hogy segit csak minden mindegy alapon kiprobáltam. Segitett leküzdöttem az intencióstrenort (kézremegés),visszatért az erőm már nagyobb távokat tudok menni meg nem huzom a lábam, és ami a legfontosabb megint tudok kézzel irni -amiről 1 éve még lemondtam . Agykontroloztam is- vagyis relaxációs meditáció.
Nem csodaszerek - protein meg vitamin meg nyomelem megfelelő arányba. És ténleg csökenti az éségérzetet . 4 kg fogytam -annyi volt kb a fölösleg .
Továbra is enni fogom.
JAA 16 évesen mikor volt rajtam 4-6 kg felesleg én is azt hittem, hogy bekapok vmit másnap reggel meg felkelek és pont olyan leszek, amit elképzeltem....meg persze ebből adódott önbizalomhiány, mert a pasikat nem érdekeltem/érdeklem ennyi....
Aztán rájöttem, hogy senkinek nem adják ingyé a feszes combot és popsit, a kerek cicik meg szilikon nélkül is adottak szóval, ha én nem teszek érte sírhatok akár napokat is akkor sem lesz jobb! Mozogni a bokám miatt én sem mozoghatnék, de erre találták ki a Leg Magicet és a lépcsőzőt!!!Egy futópadnak úgy örülnék......:)
De legalább már rájöttél, hogy hülyeséget csináltál, ez jó.
Komolyan mondom, pont olyan női fogyókúrás témában leszólni az agyonhirdetett "zsírégető" csodaszereket és a sportot és helyes étkezést propagálni, mint egy vallásháborúban a Darvinizmust hirdetni. Ha szerencséd van, csak elkergetnek, de jó eséllyel ki is nyírnak
Mert HINNI akarnak. Hinni, hogy erőfeszítés nélkül, valami szerekkel lefogynak és úgy is maradnak.
Az anyukám olajjal főz, kólát nem iszom, szénsavmentes vizet iszom, chipset nem eszem egy gyengém van az édesség, am. tudsz vmi jót, amitől nem kívánom?????
Imádom a Milka csokit........
A hormonszint változás bizonyított zsírégetők esetében , mivel férfi hormonokkal "dúsítják" a tablettát , mivel a férfiak könnyebben fogynak, de ezt gondolom te is ismerted eddig is!!!
Az L- carnitin jó cucc, de nem a pezsgőtablettás, hanem a "kémcsöves" amiből edzések előtt kell fogyasztani 1-et!!!!Max 1-et az 1000 -es is jó, de nem kell rögtön 2000-el kezdeni!
El vagyok hízva csodálatos dolog mondhatom.... Én is próbálkoztam mindennel a kedves és nem kedves 10 ezres nagyságrendű ajánlatokkal és mondhatom sok sikert értem el velük 3 hét alatt lement rólam a zsír a TV előtt ülve, amint abbahagytam beteg lettem , ugyanúgy visszajött kemény 2 hónap alatt az egész amit lefogytam....A bőröm megszakadt ......
De mikor valaki már túlzsiros nem megy a mozgás se izületem meg sziv miatt. Ilyenkor az első az étrend helyreálitás - később meg már tudsz mozogni mint Szivárvány is . Nem mindegy 96 kg vagy 70 .
Azt a fránya éhségérzetet kell előszőr leküzdeni .
De az nem a shake-tol rendezodott, hanem amugy is rendezodott volna, ha amugy lefogysz......
Nem léteik zsírégető por.
Fogjátok már fel, hogy a zsírt eltüntetni egyetlen módon lehet, keveset enni, sokat mozogni, cardio mozgást végezni, minimum 40-50 peren keresztül, heti 4-5 alkalommal.
A zsír nem 1-2 hónap alatt megy fel az emberre, leadni is nehéz. Dolgozni kell érte!
Remélem nem a Herbalife-re gondoltál!
.....ezt a sok f.szságot amit itt összehordanak egyesek... már elnézést
Szóval Cicanyuszi, hogy végre választ is kapj a kérdésedre, olyan, hogy zsírégető por, önmagában nem létezik. Vannak zsírégetők, és vannak proteinek.
Edzés előtt igyál meg egy 1500 v. 2000 mg-os l-carnitine ampullát, én a thermo-s zsírégetőket nem ajánlanám.
Edzés után, vagy akár közben is igyál 100%-os whey protein proffessionalt. Ez gyors felszívódású, alacsony szénhidrát tartalmú fehérje. Ezektől nem leszel szőrös. (ekkora marhaságot
)
Vacsora kiváltására jó megoldás a turbó diéta por, vagy a protein delite.
Szia!
A neten találsz sok infót.Árak is fent vannak. Én a testsúlykontoll programot fogyasztom. Nekem a testmozgás nem ment
az ízületeim miatt/meg a lustaság
/, viszont olyan problémáim oldódtak meg amire az orvosok azt mondták:tanuljak meg vele élni.
SZia!
Küldenél linket????
Miket szedsz áruk???Én mozogni is akarok....
írtad, hogy mindened rendeben van...vérnyomás és vércukor szinted is????
Nekem is kellene vmi a mozgás mellé....
Amit reklámoznak azok bevizsgáltak, de azok sem rejtenek csodát mozgás nélkül!!Nem életbiztosítás egyik sem!!
HIdd el sokba kerül lefogysz tart a csoda 2 hónapig és utána megint elhízol ugyaolyan leszel!
PErsze van koffein az dobogtatja a szíved....Aludni csak- csak tudsz (1-2 órát) /AlphaBurn-t szedtem a szívem kalimpált tőle rendesen!/Ez bevizsgált, de az ára 5 körül volt 2 éve.........NEm használt magában semmit.....
MLM -esek nagyóbb sikert érnek el ha hipotiroid betegeknek ajálják
Mert azoknál a betegség miatt is látványos a fogyás - csak tipp a megazdagodáshoz