Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Tata-Kastélypark Klinika
Tataiak Help!
Tatán a Kastélypark Klinikán fognak műteni. Bp-ről hajnalban indulok vonattal, kb. 2 óra az út oda. A tatai vasútállomáson kell leszállnom (bár azt nem tudom, hogy több helyen is megáll a vonat, vagy csak egy megállója van??) Onnan 1-es busszal kell mennem 4 megállót. Tudja valaki, hogy pontosan honnan indul ez a busz és merre induljak el a vasútállomásról? Még életemben nem jártam Tatán... És azt esetleg még tudja valaki, hogy milyen időközönként járnak a buszok? MIvel időre megyek - reggel fél 8-ig kell odaérnem a Klinikára - eléggé ki kell sakkoznom az időmet.
A segítségért előre is köszönet, üdv, Lívia
(jövök később még vissza, csak a gyerkőcöt le kell rakjam aludni)
Sziasztok,
Ismét egy kis segítséget szeretnék kérni. Ősszel műtik anyukámat a Klinikán én pedig a Klinika környékén keresnék magamnak 1 vagy 2 éjszakára szállást. Esetleg valaki tudna nekem ajánlani olcsó szállást?
köszönöm, üdv, Báj
Hú, ez igen! Nagyon köszönöm a gyors és klassz segítséget. Az elvira.hu-n kerestem vonatot, ( a repülőtérnél lakom) és ott azt írta a menetidőre, hogy kb.két óra alatt ér be Tatára. Sajnos reggel ritkábban mennek, így csak a fél 6 előttivel tudok menni. Amúgy személyvonat lesz!
Köszi mindenkinek, üdv, L.
Szia!
Miután leszálltál a vonatról, átmész a felüljárón a vasútállomás irányába. Ahogy leértél a lépcsőn, elfordulsz jobbra és meg is látod a helyijárat megállót.
Itt találod a menetrendjét:
http://vertesvolan.hu/index.php?option=com_easyfaq&task=cat&catid=36&Itemid=80
De szerintem 5 megállót menj és az Autóbuszállomás megállónál szállj le. Egy Spár előtt fogsz leszállni. Onnan átmész a túloldalra, a Profi mellett megy fel egy út azon elindulsz, beleütközöl a várba. Pontosan a várkapuba. Onnan jobbra indulsz tovább, a klinikát pedig ott találod a vár mellett.
Fel fogod ismerni ha kinézel, nagy sárga épület TATA felirattal. (Bocs ha túl szájbarágós,csak segíteni akarok
)
Utána fel kell menned a lépcsőkön, és úgy tudsz kimenni a pályaudvarról. A pályaudvar előtt közvetlenül megtalálod a buszvégállomást, onnan megy az 1-es busz. Ha jól emlékszem 20 percenként megy. Jegyet a buszon is tudsz venni. Tényleg a 4. megállónál kell leszállnod, a körforgalom utáni 2. megállónál, ha kinézel az ablakon a nagy buszmegállót látod ott, meg a Shell benzinkutat.
Ott el kell menned a vár felé, és utána jobbra a vár mellett megtalálod a kórházat.
Gyors gyógyulást Neked!!!!
A buszhoz nem tudok hozzászólni, de nekem 3 családtagomat is ott műtötték különböző problémákkal / szem, boka, térd /, mindenki maximálisan elégedett volt.
Nézd meg a város honlapját, hátha okosabb leszel vagy hívd fel a Volán információs vonalát.