Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Tata-Kastélypark Klinika
Tataiak Help!
Tatán a Kastélypark Klinikán fognak műteni. Bp-ről hajnalban indulok vonattal, kb. 2 óra az út oda. A tatai vasútállomáson kell leszállnom (bár azt nem tudom, hogy több helyen is megáll a vonat, vagy csak egy megállója van??) Onnan 1-es busszal kell mennem 4 megállót. Tudja valaki, hogy pontosan honnan indul ez a busz és merre induljak el a vasútállomásról? Még életemben nem jártam Tatán... És azt esetleg még tudja valaki, hogy milyen időközönként járnak a buszok? MIvel időre megyek - reggel fél 8-ig kell odaérnem a Klinikára - eléggé ki kell sakkoznom az időmet.
A segítségért előre is köszönet, üdv, Lívia
(jövök később még vissza, csak a gyerkőcöt le kell rakjam aludni)
Sziasztok,
Ismét egy kis segítséget szeretnék kérni. Ősszel műtik anyukámat a Klinikán én pedig a Klinika környékén keresnék magamnak 1 vagy 2 éjszakára szállást. Esetleg valaki tudna nekem ajánlani olcsó szállást?
köszönöm, üdv, Báj
Hú, ez igen! Nagyon köszönöm a gyors és klassz segítséget. Az elvira.hu-n kerestem vonatot, ( a repülőtérnél lakom) és ott azt írta a menetidőre, hogy kb.két óra alatt ér be Tatára. Sajnos reggel ritkábban mennek, így csak a fél 6 előttivel tudok menni. Amúgy személyvonat lesz!
Köszi mindenkinek, üdv, L.
Szia!
Miután leszálltál a vonatról, átmész a felüljárón a vasútállomás irányába. Ahogy leértél a lépcsőn, elfordulsz jobbra és meg is látod a helyijárat megállót.
Itt találod a menetrendjét:
http://vertesvolan.hu/index.php?option=com_easyfaq&task=cat&catid=36&Itemid=80
De szerintem 5 megállót menj és az Autóbuszállomás megállónál szállj le. Egy Spár előtt fogsz leszállni. Onnan átmész a túloldalra, a Profi mellett megy fel egy út azon elindulsz, beleütközöl a várba. Pontosan a várkapuba. Onnan jobbra indulsz tovább, a klinikát pedig ott találod a vár mellett.
Szia, a vonat - hacsak nem személyvonat csak egy helyen áll meg, Tatabánya után, ha személlyel mész akkor Kertváros után Tata megállónál kell leszállnod.
Fel fogod ismerni ha kinézel, nagy sárga épület TATA felirattal. (Bocs ha túl szájbarágós,csak segíteni akarok)
Utána fel kell menned a lépcsőkön, és úgy tudsz kimenni a pályaudvarról. A pályaudvar előtt közvetlenül megtalálod a buszvégállomást, onnan megy az 1-es busz. Ha jól emlékszem 20 percenként megy. Jegyet a buszon is tudsz venni. Tényleg a 4. megállónál kell leszállnod, a körforgalom utáni 2. megállónál, ha kinézel az ablakon a nagy buszmegállót látod ott, meg a Shell benzinkutat.
Ott el kell menned a vár felé, és utána jobbra a vár mellett megtalálod a kórházat.
Gyors gyógyulást Neked!!!!
A buszhoz nem tudok hozzászólni, de nekem 3 családtagomat is ott műtötték különböző problémákkal / szem, boka, térd /, mindenki maximálisan elégedett volt.
Nézd meg a város honlapját, hátha okosabb leszel vagy hívd fel a Volán információs vonalát.