Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
A pirosat nem szeretem.
:)
A Coraban és az Auchanban is van ill. vettem már a Sparban is.
Metró esetleg? Ott elég sok különleges ital van.
az mintha elköltözött volna...
a Deák F. u. ami volt
A pirosat kihagytad...
Amúgy ez bolt már nem is létezik, csak a honlap van meg.
Kreatív hobby bolt van a számon vagy 1/2 éve...
Pont az ilyesmik milyet kérdeztem meg , látott e valaki ilyen likőrt a közelmúltban személyesen, és nem azért , mert nem vagyok tisztában a Google létezésével.
:) :) :)
Én is ittam már,kétfélét,nekem sem jött be. A Mozart csokikhoz képest legalábbis a fasorban sincs a likőr....méghogy krémlikőr
A csomagolása viszont tetszik
Málnamacs:
Cora;madarasteszkó? Ott mindig van!
Igen, ragaszkodom.
:) :)
Köszi.
Igen, régen ott volt, de már nincs...
:(
Azért kérdeztem.
A MOM PARKBAN láttam pont tegnap, lent az Anita delikátnál, nagyjából az ára is elfogadható volt, és 4 féle volt.
Fincsi na !
múltkor (kb tavasszal) volt a Savoya Auchan-nál az üzletsor végében van egy dohány/ital stb bolt.
egyébként ragaszkodsz a mozart likőrhöz? Mert mi most vettünk szamos marcipán likőrt és nagyon ízlett mindkenkinek :)
Köszi szépen!
Ha webshop is jó, itt van párféle!
(a likőr.lap.hu-ról, ott van több online cég is. A többit nem néztem.)
Auchanban láttam a minap többfélét is.
Egyébként nekem nagy csalódás volt a piros csomagolású csokis narancsos likőr. Valami krémes puha finomságot vártam,és egy átlátszó bonbonmeggy szerű lötty volt
http://www.google.hu/search?q=Mozart+lik%C5%91r+Budapest&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a
sajna, nem vagyok pesti, így ennyi