Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Opensubtitle-n már van magyar felirat. :)
De miért kellett Maya-t megölni?
Kicsit elvesztem az angol feliratban, magyarral is meg akarom nézni.
Mondjuk volt egy pici sejtésem Monát illetően.
A boltos mindentudó kislány érdekes volt számomra.
Jenna, Melissa- unszimpatikusak, nem tudom, mit akarhatnak...
Ja, és nemcsak 3. évad lesz, hanem 4. is:D Ott feltűnik "B" :D Nemám, de vicces lenne, eljutnánk z-ig:)
Hello,
Ha nem gond, én is becsatlakoznék :)
Lesz harmadik évad is! (Bár a 2. évad közepén kicsit már kezdtem unni, de a 24. rész jó volt!)
Már csak 1 rész. Nekem fogalmam sincs, ki lehet!
De azt olvastam, hogy a könyvben az ikertestvére az:O bár ezt is egy éve olvastam:S
Eltelt egy év, és azóta se derült ki, kicsoda 'A':D
Bosszantó...
Azért én még nézem folyamatosan.
Azt szólom, h várom a 2. évadot:D
És szegény Caleb... balesetet szenvedtek:S
Szerintem is lány, vagyis a végén mindig lányt "mutatnak". Nekem a vékony lábak tűntek fel, vagy transzi fiú, lányos fiú...:D
A lány szerintem csak rosszindulatú, és azért nem mutatta meg a levelet. Az anyja pedig félti a lányát.
A kulcs... hm.. Calebet kérte meg a vak csaj (?), hogy szerezze meg a kulcsot- nem?
Előzetest nem nézek, legyen meglepi minden:D Én is angolul néztem...:)
Hm... elvileg a könyv szerint kell, hogy történjen a sorozat is. Elég fura lenne megváltoztatni:S Vagy A írt anno naplót és megszerezte vki, így tud minden titkot és kihasználja... na ennyi:D
én is:))))))))))))))))))
http://www.watchprettylittleliars.com/ én itt néztem, bár nekem kéne a magyar felirat, azért így se volt rossz, csak nem mindent értettem.
- tuti, hogy "A" csaj, minden mozdulata erre utal...............
- Mona gyanús nagyon, miért dobta ki Caleb levelét?
- Hanna anyja nem szólt a levélről Hanna-nak?
- hogy jött elő ez a kulcs-dolog? milyen buliról volt videó a lunchbox-ban talált pendrive-on?
- az a rendőrgyerek is fura.................ő a "gyilkossági" ügyben nyomoz, hogy került képbe az Aria-Ezra kapcsolat?
Na, most jön a 20. rész magyar felirattal:)
Persons Unknownt nem ismered?
Szia!
Én tavaly néztem addig a részig, amikor vmi bulin vannak az erdőben és küld a egyik csaj egy smst, hogy tudja, ki A és elütnek vkit. Utána voltak még részek? :)
R
szia én már hallottam róla,de még nem láttam egy részt sem. Hányadik résznél tart már?
Érdemes nézni?