Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Deo gyereknek hány éves ko
Sziasztok!
Gyermekem esetenként úgy izzad, hogy bizony utána közelről
kellemetlen szaga van. Ártok-e vele egy kilenc évesnek, ha elkezd (alkohol- és alumíniummentes) dezodort használni?
A Ti gyerekeitek hány éves koruktól és milyen deot használnak?
(Nem nagyon leszek aktív, de figyelem a válaszokat, amiket előre is köszönök.)
En utalom a kenoseket. Csak fujosat hasznalok, abbol azt amelyik anti perspirant. es nem alkoholos.
Impulse ma is van de az inkabb body spray nemcsak desodor. Viszont az alkoholos.
nem értem a válaszodat!!!?
Nem muszáj tégelyből kikaparni egy kiürült stiftbe kell tölteni és ugyanúgy működik minta bolti.
Semmi baja nem lesz, ha natúr dezodort használ. Sőt felnőttebbnek is érzi majd magát :)
Szia!
Sajnos mi is küzdünk a problémával.Régebben FLP-s stiftet használt a fiam, de most rátaláltam erre:
http://www.smaragd-gyogyszertar.hu/termek.php?p roduct=larocheposay_lrp0084_larocheposay24orasizzadasgatlogo lyosdezodor
Akciósan vettem a múltkor.2 db volt 2080 Ft. és tényleg nagyon jó.
Az a szörnyű, hogy egy retrós oldalon találtam meg.
Bocsi, hogy ennyit dumáltam, de olyan régen NLC-ztem már.
Nagyon köszönöm a válaszokat.
Hamarosan megyünk egyébként bőrgyógyászhoz, rákérdezek majd nála, de kíváncsi voltam a Ti tapasztalataitokra is.
Köszi.
szia!
Te is csinálhatsz dezodort
itt a recept,ez teljesen méreganyag mentes,szerintem kipróbálhatnád.
És ugyanolyan mint a stift!
http://antalvali.com/boszorkanykonyha/sheavajas-kremdezo dor.html
Én sárga Limara-t használtam (American Dreams volt a neve), meg fekete Impulse-t, nagyon szerettem mindkettőt.
A fiam 12 éves, izzadós eléggé, meg még pufi is, viszont nem büdös (csak a lába, de az brutál:-). Vettem neki én is deo-t, néhanap használja, de ő inkább a fújós illatosakat szereti (nem izzadásgátlásra, hanem az férfias):-)))) Régebben még arcot mosni sem akart, most meg mosakszik reggel, fogatmos, szájvizet használ, dezodort, és még fésülködik is .... nagyon állat!:-)
Azért olyan oroszlánszagunk tuti nem volt, mint a fiúknak.
Most azon filózok, mikor kezdtem el deot használni, de nem emlékszem. Beugrik egy kép, ahogy az öltözőben vagyunk és nézegetjük egymás spray-jét, de hogy mikor...?
Én mind a kettőt használtam.
Hát, kamaszkorba léptek a gyerekek. Öregszenek, de csak ők, ugye?
Így a téma kapcsán eszembe jut, hogy milyen "oroszlánszag" jött ki állandóan a fiúk tornaöltözőjéből.
Persze lehet, hogy ők ugyanezt érezték nálunk, mondjuk biztos máshogy hívták , de azt biztos, hogy mi nem éreztük a saját "szagunkat", legalábbis arra nem emlékszem.
Na ezt én is indíthattam volna.
Lányomnál pont ezen agyalok én is. Januárban lesz 10 éves, de már érzem rajta az izzadságszagot. Én saját készítésű deot használok, de azzal ő nem fog szórakozni. Nem akarok olyat, ami gátolja az izzadást, mert hát aminek ki kell jönni, annak ki kell jönni. De hogy mit kéne, azt még nem tudom. Az Alverdés cuccokra gondoltam én is, ahogy Stella is mondta.
Bizony, bizony! Szörnyű milyen rettenetek voltak anno. AZtán amikor megnyílt az út Ausztriába, akkor verseny ment, hogy ki melyik Impulse-t vagy Limara-t használja. Tényleg van még ilyen?
Témához visszatérve 10-12 évesen jutnak el a gyerekek, oda , hogy beindul nekik a "szagos" izzadás. AZt hiszem a hormonokkal van összefüggésben.
Persze, mivel van aki korábban "érik", ezért van,hogy néhány évvel korábban.
Valami "bio" dezodort vegyél.
Kisebbnél gyereknél is természetes folyamat az izzadás, nem szabad elnyomni, pláne úgy, hogy nincs neki kellemetlen bukéja sem.
Bizony, onnantól kell elkezdeni a dezodort, mikortól kellemetlen szagút izzad. Annak idején mi is 10-12 éves korban már elkezdtük, és akkor még nem is nagyon volt más, csak fújkálós rettenetek.
Próbálkozz az Alverdés golyóssal, abban talán kevesebb a káros anyag.
Szia!
Én is most kezdtem el gondolkodni, hogy vajon milyen deot vegyek a nagyfiamnak ( szerencsémre nem túl izzadós). Ami nem férfias, de mégis tükrözi a jólápoltságot. Mondjuk az enyém már 12 éves, így biztos találok neki megfelelőt.
Esetleg érdemes lenne elmenni vele egy dokihoz, hátha tud ajánlani valamit ami gyógyszertárban kapható.
Üdv: Évi