Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Kérdezd Jáksó Lászlót
2011-11-16 10:221.
Létrehozva: 2011. november 16. 10:22
Kedves fórumozók!
Jáksó Lászlót senkinek nem kell bemutatni Magyarországon, hiszen közismert tévés és rádiós személyiség.
Itt az NLCafe Fórumán nyilván azt is mindenki tudja, hogy az utóbbi időben rendszeres szerzőnk, akinek mindig markáns különvéleménye van a dolgokról. Nemrég például túlélte 2011.11.11-et, és azt is megírta, vajon van-e értelme meztelenre vetkőzni az állatokért vagy sem.
Most pedig a ti kérdéseitekre fog válaszolni:
Kérdezzetek tőle bátran, ezen a helyen válaszolni fog nektek.
Üdv:
Adrián
Jáksó Lászlót senkinek nem kell bemutatni Magyarországon, hiszen közismert tévés és rádiós személyiség.
Itt az NLCafe Fórumán nyilván azt is mindenki tudja, hogy az utóbbi időben rendszeres szerzőnk, akinek mindig markáns különvéleménye van a dolgokról. Nemrég például túlélte 2011.11.11-et, és azt is megírta, vajon van-e értelme meztelenre vetkőzni az állatokért vagy sem.
Most pedig a ti kérdéseitekre fog válaszolni:
november 21-én délután 1 órától a fórum vendége Jáksó László!
Kérdezzetek tőle bátran, ezen a helyen válaszolni fog nektek.
Üdv:
Adrián
Kedves Fórumozók,
köszönöm a hangvételt és az érdeklődést. Igyekszem máskor is jönni, egyrészt ezért a kedvességért cserébe, másrészt ha már az nlc-nél író is lettem, akkor muszáj aktívnak is lennem, nemde. :)
Nagyon szép napot kívánok Mindannyiótoknak.
Sziasztok!
Jáksó László
Szia Laci!!! Én kifejezetten bírom a fejed és a külsőddel sincs semmi baj szerintem. A HetiHetes a nagy kedvenceim egyike,sajnálom,hogy szünetelni fog...Jó csapat és érdekes témák.A viccek is jók....Van kedvenc munkatársad a csapaton belül???Egyáltalán,kik a kedvenceid...előadók???Ha nem rádió és Tv,akkor mivel foglakoznál legszívesebben???Tűzoltó vagy Katona....Mi szeretél volna lenni??? További sok sikert és minden jót:)!!!!
Jaj, bocsánat. Nem figyeltem, nem szándékosan hagytam ki.
Nem tudom, pontosan mit értünk szellemi kihívás alatt. Talán alaphelyzetben az a szándék, hogy küzdeni kelljen a partnerrel, folyamatos veszekedésekben legyűrni, megváltoztatni őt, az hülyeség, vagy legalábbis nekem annak tűnik. Otthon nem harcolni akarok. Az fontos, hogy beszélgetni lehessen azzal, akivel vagyok, plusz nekem lényeges "szempont", hogy nyugodtabb természet legyen, mint én. Két ideges ember csak húzza egymást felfelé. Szeretnék megnyugodni, de nem úgy, hogy nyugtatgatnak. A pozitív energiákat keresem, a kedvességet, természetesen úgy, hogy az a mosoly a másik arcán ne azért legyen ott, mert buta lenne az illető. Ha az okos és mégis kedves emberekkel való létet szellemi kihívásnak nevezzük, akkor igen, fontos nekem.
Köszi a választ.
DE feltettem egy eddig megválaszolatlan kérdést is (hacsak nem kellene értenem a csendből is...): mennyire tartod fontosnak egy párkapcsolatban a szellemi kihívást?
Szia,
rádióban kezdtem, rádiós vagyok, a Heti hetes megkeresése életem legnagyobb örömeinek egyike volt, az Argo édes marháskodás volt nekem, Szeged a szülővárosom és szanatóriumom, ahová hazamegyek sétálni, ha kiborulok Budapesten, az NLC pedig egy helyes site, ahol hittek bennem annyira, hogy írni is hívtak.
Kedves Laci!
Tudom, hogy erősen megosztó médiaszemélyiség vagy, bár én mindig csíptem az "eszement" stílusodat, humorodat és főleg hogy mindehhez iszonyú gyorsan és jól jár az agyad.
A kérdéseim:
- Nem frusztrál, hogy a pártalálási nehézségeidről, valamint a baleseted utáni állítólagos potencia-gondodról már annyi bőrt lehúztak/tál a médiában? (tudom, inkább máshonnan húznának le sokkal több(ször) bőrt, mondanád, ahogy ismerlek ).
- A párkapcsolataidban is keresed a szellemi kihívást? Vagy legalábbis keresnéd ugye...de vajon ebből az egész nőnélküliségből mennyi a valóság?
- Ha sok, mi nehezíti a pártalálásodat: az ismertséged, az őrült stílusod vagy más miatt nehéz veled kijönni?
A félreértések elkerülése végett: boldog feleség és anya vagyok, nem rejtett vagy tudat alatti párkeresési szándék vezérel a kérdéseimmel Egyszerűen csak érdekel a személyiséged.
További sikereket! D
Szia!
Mit jelentenek neked:
- Rádió
- Heti hetes
- Argo
- Szeged
- NLC
Sok sikert a jövőben is!
Mi rejtőzik a sokak által megismert felszín alatt?
Milyen embernek tartod saját magad?
Miért épp Dagobert lett a neve? Honnan jött az ötlet? A kacsamesékből?
Van másik neve is?
Szia!
Kérdésem az lenne,h nem hiányzom e a Heti hetes forgatásokról? Üdv Évi
Szia Laci!
Ha tényleg csinálsz sorozatot jelentkezem szereplőnek:)
Kedves Laci!
Mit szeretsz a rádiózásban, és mi az, amit utálsz benne?
Azt olvastam valahol, hogy csinálsz a köztévének egy sorozatot Marslakók címmel. Igaz ez? Ha igen, akkor milyen filmsorozat lesz?
Volt olyan pillanat az életedben, amikor azt gondoltad, talán jobb lenne befejezni a rádiózást?
Én is bírlak ám!
További sok sikert!
Szia Laci!
Sokat gondolkodom: hogy bírod amit a Class FM-en kapsz? Miért szídnak sokan? "Megosztó személyiség" vagy?
Én amúgy bírlak....... Ja! És szeretem az állatokat-és a pacalt is. (éssel nemkezdünk mondatot! )
Üdv: Opa