Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Kérdezz az angyalokról!

adrijan
Létrehozva: 2011. december 15. 11:40
Kedves Fórumozók!

Mostani sztárfórumunkat elsősorban az ezoterikus témák iránt nyitott olvasóinknak ajánljuk, ugyanis

a fórum vendége Mayer Andrea, a Hollandiában élő, nemzetközi hírű angyalterapeuta, az Angyalhíd Spirituális Tanácsadó Szolgálat megalapítója, aki közvetlenül Doreen Virtue amerikai angyalterapeutától tanulta az angyalkommunikációt

időpont: hétfő, december 19-e, délután 1 óra.



Ha tehát bármi kérdésed van az őrangyaloddal, az arkangyalokkal és a tündérekkel kapcsolatban, akkor most felteheted.

Ha szeretnéd tudni, melyik angyaltól kérj segítséget a problémáid megoldásához, szintén itt az alkalom, hogy megkérdezd.

(Update: ma este a Sziddhártha közösségi házban, az Andrássy út 98.-ban este fél 8-től fél 10-ig személyesen is találkozhattok vendégünkkel.)
  1. 2012. február 16. 21:26155.
    MIt csináljak,hogy megérthessem az Angyalokat??...azt már tudom ,hogy melyiküket mire s hogyan kell kérni,mert utánnaolvastam sokmindennek.A lényeg,hogy hiszek bennük,probálom megismerni öket,de valahogy az üzenetük nem jutnak el hozzám ugy érzem.Mi lehet az oka??MIt tegyek ,hogy megtudjam érteni öket??
    előzmény:
    adrijan (1)
    2011-12-15  11:40
  2. 2012. január 9. 12:22154.

    Kedves Andrea !

     

    A válaszát nagyon köszönöm, és jobbkor nemis jöhetett volna. Igen nagy szükségem van az angyalok támaogatására és azt hiszem hogy hallgatni fogok önre és kérem az angyalok segitségét. Igaz tudom hosszú és fájdalmas út áll előttem de bizok és bizni akarok magamban és azt is tudom hogy nem vagyok egy elveszett asszony aki nemtud lábra állni. Mélyen meghatott a levele, mert annyira belém látott , holott nemis találkoztunk még, de levél olvasása közben kifakadt belőlem a zokogás. Tán ez a jel, hogy itt az ideje a saját lábamra állni és a kezembe venni az ügyimet és nem hagyni hogy megalázzanak és mélyen a sárba tipotjanak. Mert abban nagy igaza van. hogy tudom mi lenne a helyes és hogy a lelkem mélyénis mire vagyom csak a fájdalomtól való félelem és az hogy milesz velem, mennyire rokkanak bele...az tart igazán vissza. És sokszor elgondolkodtam , hogy valójaában nem-e én vagyok csak rossz és én látom a dolgokat ennyire bonyorultul.  és néha teljesen összezavarodom.

    Köszönök mindent, föleg hogy tudatostitotta velem hogy nem vagyok egyedül.

     

     

    Linudka77 

    előzmény:
    Mayer Andrea (143)
    2011-12-21  17:13
  3. 2011. december 23. 08:10153.

    Üdvözöllek, Anikó vagyok!

    Bátorságot merítettem az előttem szólókhoz, így szeretnék én is kérdezni, ha már mód és lehetőség kínálkozik: szeretném megtudni, hogy munkálkodnak-e az angyalok azon, hogy végre én is megtaláljam azt a társat, aki elhozza számomra a szerelmet? Szívesen és boldogan venném a segítségüket! Köszönettel Anikó

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  4. 2011. december 21. 21:08152.

    Szia, udvozollek, koszonom, hogy kerdezhetek.

    Ugy erzem, tudnom kellene nehany dolgot, hogy a legmegfelelobb lepeseket tegyem meg, de vmi oknal fogva nem tudok rajonni mi lenne az.

    Feltetelezem, hogy az angyaloknak lenne mondanivalojuk a szamomra is.

    Koszonom neked es nekik is.

    előzmény:
    adrijan (1)
    2011-12-15  11:40
  5. 2011. december 21. 20:54151.

    Kedves Kata,

     

    Az angyalok azt üzenik neked, hogy a következő évben egy új társra találsz. Az esély teljesen biztosan meg lesz rá.  A mennyekben meghallgatásra talátak imáid, és az égi szervezőbizottság, lassan mozgásba hozza azokat az erőket amelyekkel ez meg is valósulhat.

    Szentelj nagy figyelmet minden új embernek aki felbukkan az életedben, mert rajtuk keresztül is jöhet az angyali vezettetés és iformáció az egymásra találás vonatkozásában. Fel fogod ismerni ezket az embereket mert a biztonság, a megbízhatóság érzését keltik majd benned, mintha már nagyon régen ismernétek egymást..

     

    Az álmokon keresztül is üzenhetnek az angyalaid, sőt az angyalkommunkáció kialakításának elején, gyakrabban használják az álom csatornáit, mivel ilyenkor a tudatunk ki van kapcsolva és az ego nem szólhat bele..

    Tehát a válasz : igen, megbízhatsz bennük.

     

    Angyali üdvözlettel,

    Andrea 

    előzmény:
    kata017 (33)
    2011-12-19  08:57
  6. Torolt_felhasznalo_761718
    Torolt_felhasznalo_761718
    2011. december 21. 20:52150.

    Kedves Andrea!

     

      

    Mit szol hozza?

    Most olvastam , hogy Doreen Virtue "levelezon" kapta , Neten keresztul , emilben , a diplomajat : psychologia doktora cimmel ruhazta fel magat , egy olyan felsofoku iskolatol , ami nincs accreditalva...

     

    Magyarul : van aki tanul a diplomaert/tudasert es van aki megveszi a diplomat :jo penzert nem ugyanazt a nehez programot ragja at/nem ugyanabbol vizsgazik , mint a normalis, akkreditalt hallgato .  Kb ugy doktor pszichologiabol a holgy , mint sPitzer-Mamagesa.

     

    La praticienne de la thérapie par les anges, le Dr Doreen Virtue, doit son doctorat ŕ la California Coast University.*

     

    forras :  Usine a diplome - a diplomagyarto uzem

     

    http://www.sceptiques.qc.ca/dictionnaire/diplomamill .html

     

    Erdekes olvasmany ez a cikk , mert leirja , hogy hol , mennyiert lehet pecsetelt diplomat , tudomanyos fokozatot venni az Egyesult Allamokban. Es diplomaval hamarabb indul be a biznisz....  

    előzmény:
    Mayer Andrea (148)
    2011-12-21  20:30
  7. 2011. december 21. 20:45149.

    Kedves Moni41O,

     

    Neked azt üzenik angyalaid, hogy a mennyekben már dolgoznak a szerelmed megtalálásával kapcsolatban, akkor is ha ennek egyelőre még nincs kézzelfogható nyoma. Figyelj jól az intuiciódra, angyalaid szeretettel és határozottan fognak vezetni hogy párodat megtaláld. Még egy kis türelemre szükséged lesz.

     

    Az egészségeddel kapcsolatban az Raphel arkangyal azt tanácsolja,hogy célszerű lenne az étkezéseden változtatni. Fordulj esetleg egy megbízható ternészetgyógyászhoz, aki segít beállítani eyg új, a testednek jobban megfelelő étkezési patront.

    Figyelj oda arra is, hogy minél tisztább élelmiszert vegyél magadhoz.

     

     Angyali üdvözlettel,

    Andrea 

    előzmény:
    Moni410 (32)
    2011-12-19  08:51
  8. 2011. december 21. 20:30148.

    Kedves ZuluO1,

     

    Bátor gondolataid vannak ezért minden megbecsülésem a tiéd!!

    Igen, ezek az inspirációk mélyről származnak és érdemes hallgatni rájuk. Életed fordulóponthoz érkezett!! Nagyszerű!! A jelenlegi energiák, amelyek a kozmoszból most a Földbolygóra érkeznek, messzemenően támogatják ezeket a helyzetekt. Több angyal támogatását is igénybe veheted.

    Mihály Arkangyal az, aki neked segítséget tud adni, hogy legyen erőd, bátorságod, kitartásod a szükséges döntések és lépések meghozatalában. Végig ott lesz, most is ott van melletted. Bármikor fordulhatsz hozzá támogatásért.

    Chamuel Arkangyal, abban tud segíteni, hogy MEGTALáLD a következő célkitűzésedet, vagy azon belül a szükséges embereket, eszközöket, helyszineket, amelyekre szükséged lesz a végrehajtás során. 

    Ariel arkangyal pedig a nagy manifesztátor, őt már rögtön a legelején hívd meg és kérd meg, menedzselje le az egész változási folyamatot, és segítse és koordinálja az új céljaid manifesztálását...

     

     

     

    Angyali áldással,

    Andrea 

     

    előzmény:
    zulu01 (31)
    2011-12-19  08:43
  9. 2011. december 21. 20:21147.

    Kedves Margharita,

     

    Több okból is át kellenne gondolnod az életedet. Jelenlegi kapcsolatodról úgy beszélsz mintha abba te csak belesodródtál volna. A tested jelen van, de a szíved nem. Úgye érzed te is, ez hosszú távra nem igér túl sok jót. Ezt az érzést azzal a másik férfival kapcsolatban azért kaptad, hogy megmutassa neked a teremtő, hogy mire van igazán szükséged. Bár ez a férfi már elkötelezte magát másnak, ami azt is jelentheti, hogy szerepe az életedben csak annyi volt, hogy felébresszen téged. Ha nem így lett volna, akkor az Univerzum godoskodik róla, hogy összekerüljetek.

    Az angyalok azt kérik tőled, tarts egy kis szünetet minden vonatkozásban. Vonulj vissza valahova, ahol elcsendesedhetsz, a lelked mélyére nézhetsz és  összeszedheted azokat a gondolatokat és érzéseket, amelyek igazán fontosak neked egy kapcsolatban. Aztán ha ez megvan, vetítsd ki az eredményt jelenlegi kapcsolatodra.

     

    Csak akkor kötelezd el magad végérvényesen jelenlegi párod mellett, ha úgy érzed, hogy esélyetek van a hasonló érzésekre mint amire a másik férfival kapcsolatban vágysz.

    Kérd az angyalok segítségét, Raguel Arkangyal a kapcsolatok nagy mestere - hogy segítsen neked megtalálni jelenlegi kapcsolatodban azokat az érzelmeket, amelyekre vágysz. Ha úgy látod hogy erre nincs esélyed, akkor légy nagyon őszinte pároddal és mondd el ezt neki. Ehhez is kérd az angyalok támogatását. Gábriel Arkangyal tud neked segíteni, akkor ha egy egy nehezebb beszélgetés előtt állsz.

    Higgy önmagadba, a lelked nagyon jól tudja mire van szüksége. Kövesd az útmutatását...

     

    Angyali üdvözlettel,

     

    Andrea 

     

    előzmény:
    margharita (30)
    2011-12-19  08:41
  10. 2011. december 21. 17:49146.

    Kedves Lily,

     

    Itt valóban nincs módomban részletes és hosszú válaszokra.

    Csakúgy mint az előző kérdező esetében megkérdeztem a te őrangyalodat is, hogy mi a legfontosabb üzente a számodra.

     

    Meglepetésemre Mihály Arkangyal jelentkezett be a következő üzenettel:

    'Veled vagyok, hogy bátorságot öntsek beléd, ahhoz hogy életedben olyan változtasáokat vezethess be amelyek segíteni fognak neked abban, hogy életfeladatodat a lehető elgteljesebb mértékben beteljesíthesd.'

     

    Figyeld Mihály arkangyal jelzéseit, kövesd útmutatásait.. az ő színe, kékes lila.

    Ha lehúnyod a szemed és meghívod őt ezzel a szinnel fog bejelentkezni...

     

    Egyik őrangyalod, Chantall azt üzeni neked, hogy nyilj meg jobban a szeretet befogadására és nyújtására. Új szerelem van kilátásban, ez lehet egy már meglévő kapcsolat felvirágzása de jöhet egy úgy személy képében is.., készülj fel rá!!  

     

     

    Angyali üdvözlettel,

    Andrea 

     

    előzmény:
    lily (29)
    2011-12-19  08:34
  11. 2011. december 21. 17:39145.

    Keves Zsuzsi,

     

    Megkérdeztem az őrangyalod mi a lefgonotsabb üzenete a számodra ebben a pillanatba. Vagyis hogy a legmagsabb színtű jóléted érdekében mi az amit feltétlenül tunod kell, itt és most: 

    Válasza:

    Megérdelmled mindenből a legjobbat. Vágyaiddal és álmaiddal nyújtózkodj a csillagok felé, ne érd be kompromisszumokkal vagy ennél kevesebbel!!!

    Vagyis kedves Zsuzsi, mejr nagyban és merészen álmodni és kérni!!

     

     Angyali üdvözlettel,

    Andrea 

    előzmény:
    zsuzsi_toth (28)
    2011-12-19  08:19
  12. 2011. december 21. 17:30144.

    Kedves Garma,

     

    Beszéld meg pároddal, hogy adjon neked vagy az angyalainak felhatalmazást hogy beavatkozhassanak életébe az egészsége érdekébe.

    Ha ebben beleegyezik, akkor egy intenziv gyógyító munkába kezdhetsz Raphael arkangyallal együtt párod egészsége vonatkozásába.

    Meditációba kérd és lásd, hogy Raphael arkangyal smaragd zöld színű gyógyító fénye párad testét, lelkét és érzelmeit minden nap gyógyítja. Közben dolgozz együtt Raguel Arkangyallal is, ő a kapcsolatotokat fogja gyógyítani és harmonizálni.

     

    Közben nap mint nap kérd Mihály Arangyalt is ahhoz, hogy segítsen megszabadulnik az ego által termelt félelmek, szorongások fojtogatásából...

     

    Ha párod nem nyitott az angyalmunka iránt, akkor is odaküldheted Rafael arkangyalt, de a spirituális segítség elfogadását az ő lelke fogja eldönteni.

     

    Egy idő után meg fogod látni, hogy merre visz az utatok együtt..  

     

    Angyali üdvözlettel,

    Andrea 

      

    előzmény:
    garma (27)
    2011-12-19  08:00
  13. 2011. december 21. 17:13143.

    Kedves Linuska77,

     

    A lelked mélyén tudod a választ. A leleked már nagyon régen jelzi neked, hogy mit szeretne és mi lenne a legjobb a számodra. Az egó-d az aki visszatart. Az ego fél a változásoktól és abban a pillanatban amikor nyitsz az angyalaid, és a leleked szelíd hangja felé, máris lecsap és visszaránt.

    Az angyalok az kérék, hogy támaszkodj erősebb hittel és bizalommal a segítségükre, a Teremtő ereje veled van.

    Nagyon tisztán és pontosan látod saját helyzeted, ha az egódat követed, a leleked szenvedni fog. A döntést és a választást senki nem hozhatja meg helyetted. Viszont ha, ha mersz a lelked szabadsága és a teljessége, irányába nyitni, messzemenően számíthatsz az égiek támogatására. Csak ne félj!!! És bízz!! Önmagadban és az angyalaidban.. 

    Kérd, Mihály Arkangyalt, a bátorsághoz és a szükséges lépések megtalálásához, vlalamint ahhoz, hogy egód ne vehesse át rajtad az ellenőzést és irányítást. Őrangyalaid pedig szükséges leleki és érzelmi támaszt fogják neked nyújtani a nehezebb időszak átvészeléséhez 

    Az egészséged egyébként szintén ezt üzeni neked... 

     

    Angyali üdvözlettel,

    Andrea 

    előzmény:
    linuska77 (26)
    2011-12-19  07:35
  14. 2011. december 21. 16:50142.

    Kedves Andrea! Haragszanak rám az angyalok, hogy nem kapok a kérdésemre választ ?

    előzmény:
    margo12 (125)
    2011-12-19  14:21
  15. 2011. december 21. 16:44141.

    Kedves Angel-Éva,

     

    Átérzem a fájdalmadat. Tudom mennyire erős lehet egy lélektársi találkozás. ILyenkor mindig nagy életfeladatok, leckék megoldására is sorkelül. A lélektársak találkozásának legnagyobb drámája, ha az egyik fél nem meri bevállalni a találkozással járó életút-feladatokat, mint ahogy az nálatok is történt.

    Dolgozz együtt a szerelem angyalaival, csak igy általánosságban (egyszer).

    Másodszor, pedig hívd meg Raguel Arkangyalt, ő képes a kapcsolatok harmonizálására és szeretettel , békével való megtöltésére.

    Megkérheted, őrangyalodat is, hogy társad őrangyalán keresztül járjoj közben társadnál, abban hogy siekrüljön neki is megnyitnia szívét és az egoja helyett a szívét kövesse.

     

    Bízom benne, hogy újra egymásra találtok...

    Angyali üdvözlettel,

    Andrea 

    előzmény:
    angel-eva (25)
    2011-12-19  07:17
  16. 2011. december 21. 16:39140.

    Kedves Mackota,

     

     A betegségnek mélyen gyökerező lelki vagy érzelmi eredetű oka van mindig ami a felszinen valamilyen testi tünetben jelentkezik. Tüneteid már sokat elárulhatnak az eredetről. 

    Az angyalok szerint, csak egyetlen betegség létezik: az elszigeteltség illuziója. Más szavakkal, ha valki saját létezését a Forrás energiától vagyis a Teremtőtől elszigetelten tapasztalja meg. A gyógyuláshoz táhát ennek az illuziónak a megszüntetése szükséges. 

    Angyalaid segítségével vizsgáld meg életed különböző területeit és nézd meg, hogy hol nem vagy egyensúlyban. Mikor és hol árulod el saját magadat?

    Mit és hogyan kellenne másképp alakítanod életedben...

    Az angyalok szerínt energia munkával meggyógyíthatod magad...

     

    Hívd Rafaelt a gyógyláshoz és Mihályt a tisztításhoz...

     

    Angyali üdvölzlettel,

    Andrea 

    előzmény:
    mackota (24)
    2011-12-19  06:39
  17. 2011. december 21. 16:14139.

    Kedves Judit,

     

    A kommunikáció élesítéséhez nagyban hozzájárul az ha a testedet is kitisztítod energetikailag. Aztán az étkezés átalakítása hatalmas változásokat szokott jelenteni,  mint az előző válaszba is írtam: a kávé, az alkoho, esetleg gyógyszerek és minden más tudatmódosító szer letompítja az intuitív csatornák élességét. Ezen túlmenően az állati eredetű temékekben, de főleg a húsban felgyülelemlett negatív energiák (félelem eredetű energiák: gondolj itt az állat szenvedéseire a tartása vagy a levágása alatt, amely belekerül az elfogyasztott ételbe, stb) is oka lehet a jelenségnek.

     

    Kérj vezettetést erre is az angyalaidtól, és ők meg fogják neked mutatni hogy milyen lépésekben és mely anyagok elhagyásával tudsz a táplálkozásodon változtatni.

     

    Ezzel kapcsolatban a www.angyalhid.hu honlapomon, a blogban közzétettem egy rövid írást, amelyben egy rövid fohászt is találsz az angyalokhoz címezve, amelynek segítségével meg tudsz szabadulni pl. a kávétól vagy egyéb más anyagtól ami az útjában áll a tisztább kommunkációnak. Én is ezt használtam évekkel ezelőtt arra hogy el tudjam engedni a cappucinót...

     

    Angyali üdvözlettel,

    Andrea 

    előzmény:
    kraniczjudit (23)
    2011-12-19  06:23
  18. 2011. december 21. 16:05138.

    Kedves Fehérhollo11,

     

    Kérd meg Rafael arkangyalt, hogy keresse fel édesanyádat és gyógyítsa őt, testét és lelkét töltse fel az ő smaragdzöld színű gyógyító fényével.

    Ha édesanyád nyitott rá, akkor az a leghatásosabb ha ő is keri, Rafael Arkangyalt, mert így rögtön felhatalmazást is ad a gyógyulásra..

     

    Angyali üdvözlettel,

    Andrea 

    előzmény:
    Feherhollo11 (22)
    2011-12-19  05:15
  19. 2011. december 21. 16:01137.

    Kedves Angyalka79,

     

    Bármelyik arkangyalhoz fordulhatsz segítségért, attól függően hogy milyen témában vagy életterületre kérsz segítséget. Persze tudom, könnyebb ha tudod melyik területet melyik arkangyal felügyel, de ez nem előfeltétele a segítség nyujtásuknak. Tehát ha körülírod a problémát, vagy a kérés lényegét, akkor tedd hozzá,: hogy kéred, hogy az az arkangyal jöjjön segítségedre aki ebben a témában a leg illetékesebb.. név nélkül is meg fog jelenni és érezni fogd áldásos tevékenységét..

     

    Örangyalo legfontosabb üzenete most számodra, hogy: hogy haladj folyamatosan a megkezdett úton,  ne fogaddj el 'nem'-et a feltett kérdéseidre és csodával határos megoldásokra számíthatsz.

     

    A kommunikácó élessége és hatékonysága som mindennel összefügg,

     

    pl. melyik intuitiv csatorna van nyitva, mennyi húst, kávét és alkhoholt fogyasztasz, mennyire erős az ego hangja nálad, és még sorolhatnám.

    Doreen Virtue könyveiben bővebbe olvashatsz a kommunikáció javitásának módjairól, vagy ha kedvet érzel szívesen látlak a februári tanfolyamon is, ahol ezzel bővebben foglalkozunk... 

     

     

     

    Angyali üdvözlettel,

    Andrea 

    előzmény:
    Angyalka79 (21)
    2011-12-19  04:44
  20. 2011. december 19. 21:45136.
    Szia Andrea.Mi személyesen is ismerjük egymást.Erzsike vagyok,Júlia anyukája,ha emlékszel még az Avar utcából.Gratulálok neked ehhez az uj karierhez.Én ugy találtalak meg,hogy az angyalom vagy angyalaim,de ide vezéreltek.Érdeklődőm az ezotéria iránt és keresgélve,o lvasgatva,hát rád találtam,megismertelek és most irok neked.Szeretném ha válaszolnál,hogy mi van veletek,de ha te is szeretnéd.Nem tudom a telefon számom megadhatom-e.De ezt ha válaszolsz.Addig is Békés Boldog Karácsonyt kivánok.Most Győrben lakunk.Üdv.Erzsike
    előzmény:
    adrijan (1)
    2011-12-15  11:40
  21. 2011. december 19. 16:17135.

    Kedves Andrea!

     

    Évek óta foglalkozom a pajzsmirgyemmel (túlműködik), és spirituális utakra "terel", motivál, hogy folytassam a fejlődést, és ne álljak, lassuljak le szellemileg.

    Most úgy érzem elvezetett egy csoporthoz, ahol hosszú távra elkötelezhetem magam a fejlődés mellett és azt érzem, hogy másokat is inspirálhatok.

    Amitől félek az a hosszútávú elkötelezettség. Azt érzem, hogy erre szeretnék menni, viszont félek, hogy be is zár valamelyest.

    Tudnál tanácsot adni kérlek?

     

    Előre is köszönöm,

     

    Adri

    idézet:
    adricsek (121)
    2011-12-19 14:08:58

    Kedves Andrea,

     

    azt hiszem máris kapom a vezettetést és a megerősítéseket a válaszaimhoz. :)

     

    A pajzsmirigyemmel kapcsolatban meg megkérem Rafael arkangyalt...

     

    Köszönöm az inspirációt és a válaszaidat(amit a többieknél olvashattam)!

     

    Adrienn

     

    előzmény:
    adricsek (121)
    2011-12-19  14:08
  22. 2011. december 19. 14:58134.
    Két óra alatt 20 kérdés. Akkor aki 40 felett tette fel kérdést esélye nincs, hogy valaha választ kap. Érdemes volt kérdezni.
    előzmény:
    adrijan (1)
    2011-12-15  11:40
  23. 2011. december 19. 14:54133.

    Kedves olvasók!

     

    Nagyon nagy örömömre szolgált, hogy megválaszolhattam az angyalok üzeneteit számotokra. Tudom, hogy még nagyon sok kérdés megválaszolatlanul maradt, sajnos az időkeretbe ennyi fért bele.

     

    Szerda délután lesz lehetőségem még néhány órát a fórumon tölteni, akkor továbbmegyek a kérdések megválaszolásával. 

     

    Akinek ideje és elfoglaltsága engedi,nagyon nagy szeretettel várom a Sziddhárta közösségi házban (VI. ker., Andrássy u. 98., Kalinka terem) csak ma este egy rövid személyes találkozóra fél 8-tól. Ennek keretében szívesen válaszolok további kérdésekre és a találkozást egy gyógyító angyalmeditációval zárjuk, ennek kezdete fél 9.

    Akinek nincs alkalma a ma esti találkozóra, további információkat talál a www.angyalhid.hu oldalon az angyaltanfolyamokról, amelyek főleg az angyalmunka gyakorlati oldalára irányulnak.

     

    Köszönöm a kérdéseket és a bizalmat, mindannyiotoknak nagy szerettel kívánok békés, örömteli ünnepeket angyalaitok társaságában.

     

    ÁLDÁS SZERETET ANGYALOK BÉKESSÉG BŐSÉG legyen életed része.

    ÁSZABB

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  24. Torolt_felhasznalo_896286
    Torolt_felhasznalo_896286
    2011. december 19. 14:39132.

    Kedves Andrea!

     

    Gyermeket szeretnénk, melyik angyal segítségét kérjem?

     

    Köszönöm!

     

     

    előzmény:
    adrijan (1)
    2011-12-15  11:40

Címlap

top