Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Rossz szájíz
Sziasztok !
Nem képletes a cím. Napok óta érzem hogy rossz a számíze. Cukorbetegségre gondoltam de újbegyből néztem a vércukromat és jó. Sokat is iszok de mindig is nagy ivó voltam ( ne érts félre ). Étkezés után meg különösen és kívánom az édeset is olyankor. Ez valami emésztési baj vagy sok a szénhidrát ?
Köszönöm a válaszokat !
Nyilvan el fog menni az orvoshoz. A fogai rendben vannak azt irta hogy meg fogkove sincs.
csak eppen tapasztalatot akart cserelni arrol hogy ha masnak is volt ilyen tunete az mitol volt.
nem itt akart gyogymodot talalni erre, csak beszelni rola, mint annyi mas temarol itt a forumon beszelunk.
szo sincs tavdiagnozisrol. mondhattam volna begyulladt labujjkörömagyat vagy hajfajast is.
annak szemlelteteseröl van szo, hogy INNEN barki azt mond, amit akar. SEMMIT nem szamit a topikindito eseteben. SEMMIT A VILAGON.
az sem megoldas, hogy valaki azt mondja, neki ekkoresekkor volt olyan. neki. NA ES?! egyaltalan nem mervado, mert a topikindito nem ö.
epp ezert NEM itt kell kerdezni a juliskaneniket, hanem szepen el kell menni a temaba vago SZAKemberekhez. legelöször fogorvoshoz, stb.
azt gondolom, az oskolaban legalabb ennyit meg kellene tanulni.
Én csak azt nem értem semiramis, hogy minek fórumozol, ha ennyire ingerel téged az olyan topic, ami orvosi kérdést tesz fel? Fura, hogy egy embernek ez a legfontosabb dolga hogy "rászól" az ilyen fórumozókra-valahol ez sincs rendben a háttérben... de Te ezt biztosan jobban tudod:)
Szerintem ide azért járnak az emberek, hogy tapasztalatokat cseréljenek, nyilván topicnyitó is el fog menni orvoshoz, de arra gontolt hátha valakinek volt hasonló és ad egy olyan tippet ami az ő esetét is megoldja. Pl itt mondta valaki hogy a terhesség okozhatja. Már egy tipp: esetleg ha olyan a helyzete végez egy tesztet aztán meglátja.
Itt annnyi ember van, és a sok szem többet lát elvén igenis adhatnak át egymásnak hasznos ismeretet az emberek.
Szerintem vagyunk itt páran, akik roppant nehezen tolerálják a beszólásaidat.
Nem elég, hogy cinikus vagy, még rosszindulatú is.
Bármikor megnyilvánulsz, az cikizés, leszólás, porbadöngölés, stb...stb.
Mi a bánatnak szólsz hozzá egy topikhoz, ha csak ilyesmikre vagy képes?
Nekem az elmult 2 evben van ez az iz gyakran de nekem az orvos azt mondta a gyogyszer okozza amit a cukorbetegsegemre szedek.
Neha kifejezetten keseru a szam ize, es hiaba eszek valamit, vagy mosok fogat csak rovid ideig hasznal.
De nem allandoan van az is igaz.
Bocs, ha hülyeséget mondok, de nem vagy esetleg terhes? Nekem az első 3-4 hónapban rettenetes rossz volt a szám íze, állandóan édességet meg savanyút kívántam, ami kicsit átmenetileg elmúlasztotta.
És szomjas is voltam sokat.
Bocs, ha hülyeséget mondok, de nem vagy esetleg terhes? Nekem az első 3-4 hónapban rettenetes rossz volt a szám íze, állandóan édességet meg savanyút kívántam, ami kicsit átmenetileg elmúlasztotta.
És szomjas is voltam sokat.
Legalább ahhoz kaphat tippet, hogy egyáltalán milyen orvost kérdezzen. Hm?
Mert korántsem biztos, hogy a probléma fogászati jellegű.
Hát ez az.
Rögtön itt is ntermett az nlc juliskanénije.
masnap meg cserelnek.
no, mar tudjuk, ki mikor legyen juliskaneni. megnyugodva megyek en ma ügyelni.
" ki az, aki fogorvos es belgyogyasz helyett idecsödül es juliskaneniket kerdez?"
Tapasztalataim szerint a fórumozók kb. 50%-a
dekomojan, a szomszedasszonka mondta, mire rossz szajszaga lett, mar el is ment szegeny. muszaly volt elmondanom, nehogymar az en lelkemen szaradjon a topikindito ize...
(jovanna. ma különösen nehezen toleralom az emberi bugyutasagot. ha'most mondd meg nekem, ki az, aki fogorvos es belgyogyasz helyett idecsödül es juliskaneniket kerdez?!)
Többszöri vércukor mérés és nem ártana ha laborban végeznék.
Kérj a dokidtól kivizsgálást.
Vérnyomásod?
Rossz fog fogkő nincs 2 hete voltam fogorvosnál.
Úgy érzem édeset kell innom, kesernyés talán savanyú az íz.
Szia!
Csak egy tipp. Esetleg nem jól zár a gyomorszájad?
Szia!
Pontosan milyen ez az íz? Mert az hogy rossz bármit jelenthet egy rossz fogat, fogkövet is, de ha acetonos a lehelleted az megint más. Külföldön lehet erre külön kapni ilyen kis összerágható tablettát ami a PH-t teszi rendbe. vagy nem változtattál az étkezési szokásodon?