Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Észbontók
Sziasztok!
A pár héttel ezelőtti nlc-s cikk kiváncsivá tett és megnéztem 2 adást is az Észbontók c műsorból. Bucira röhögtem magam. Poén ez a műsor.
Viszont ami feltűnt: a pasik általában nem totálhülyék, az 90%-ban látszik, hogy ők csak kamuznak, a vicc kedvéért.
Viszont a csajok...basztikulii..nem semmik.
Azon gondolkodtam, vajon miért van ennyi buta nő? A mai huszon-harminc éveseken mindegy? Felszopja magát valahova és ez neki oké? Egy pasi sosem süllyedne addig, hogy ennyire ostoba legyen.
Én nem vagyok egy agytröszt, de a legbanálisabb kérdésekre azért tudnék válaszolni. Ezek meg néznek, mint a birkák vagy akkora sületlenségeket beszélnek vihogva, hogy az ember kiesik a gatyájából, ahogy hallgatja.
Azért érdekes, hogy akinek ennyire hiányos a tudása az is jelentkezik egy tudás alapú vetélkedőbe. Persze gondolom ez inkább önbizalom kérdése. Az meg ugye nem az ésszel van összefüggésben.
Nem tudom mi ez a műsor, csak eszembe jutott egy ismerősöm ( nő). Ő szentül hitte, hogy a rétet sütés után töltik meg.
Ugyanez az ismerős még a Való világ egyik fináléjában mindkét játékosra küldött 1-1 szavazatot, mert mindkettő szimpatikus volt neki.
Férfi ismerőstől is egy: azt hiszi, ha kihúzzuk az újhagymát, lesz helyette másik.
Nem, egy tök szimpla casting volt, egy könnyű, vicces vetélkedőbe. A sötétek meg bent maradtak.
Ismerősöm is volt castingon, ő pasi, és mondta, h a párnak kapott pasi bizony ezen a szinten mozgott. Szóval a hímneműek sem mind csak előadják a sötétet.
Az első résznél sikítottam, el is kapcsoltam, azóta már megnéztem egyet, azon elszórakoztam. Bár ott a csapatban volt ismerősöm, lehet, h ez is számított.
Egyébként meg vkinek van az a pénz, amiért hülye vagy.
Nem biztos, hogy megrendezett.
Férjemnek volt egy kolléganője, egyszer megkérdezték tőle: mi a nehezebb, egy kiló toll, vagy egy kiló vas. (egyik adásban volt szintén ez a kérdés.)
Azt felelte rá, hótt komolyan, egy kiló cukor.
De ha megrendezett is, ki az a hülye, aki eljátsza ezt ennyi ember előtt. Nem érdekli, ha másnap körberöhögik pl a buszon?
Na, pont ez az amire felkaptam a fejem. Hogy a pasik szereplése 99%-ban igen, megrendezett, ez tökre lejön. De a picsák ennyire ostobák. Ez is látszik. És szerintem ez a szomorú.
Lehetett volna a topik címe: Miért ennyire hülyék a nők? De nem akartam provokálni. Mert azt látom, hogy a csajok nem játszák meg magukat, ezek tényleg ennyire sötétek. És ezzel van a gond. Illetve nincs gond, mert én nem szólhatok bele ki/hogyan él. De ez mégiscsak elgondolkodtató, hogy egy férfi sosem lenne képes ennyire elhülyülni. Erre csak a nők képesek.
És szereintem ez nagyon durván gáz.
Én elhiszem, hogy vannak emberek, akik bizonyos dologgal nincsenek tisztában, de minden egyes kérdésen filózzanak és hülyeségeket beszéljenek, ezt kizártnak tartom.
Persze lehet, hogy tévedek. :)
Valószínűleg nem. Vagy csak kis mértékben. Sajnos saját fülemmel hallottam villamoson hasonló fejtegetést pont tegnap reggel.
Bár nagyon szomorú, de tény, hogyrengeteg agyilag sötét ember él köztünk.
Szerintem baromság az egész!
Amikor először belenéztem még mosolyogtam rajta, de aztán belefutottam még egyszer és már nem volt vicces.
Szeritnem az egész megrendezett marhaság.Van már ilyen topik:
http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&csatid=&topicid=306555