Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Tombolt Liptai Claudia
2014-02-18 08:321.

Létrehozva: 2014. február 18. 08:32
Liptai Claudia alig bír magával, Tilla csak nehezen jut szóhoz mellette.
Nők Lapja Café: Tombolt Liptai Claudia
Nők Lapja Café: Tombolt Liptai Claudia
Olyan szép a magyar nyelv, olyan árnyaltan ki lehet fejezni mindent vele. Persze, ehhez ismerni kellene, ami egy "újságírótól" nem is olyan nagy elvárás. Én néztem a műsort, de a "tombolás" nem tűnt fel sehol.
Ez a cím nagyon félrevezető!
(Vagy csak én nem értettem meg?)
Szeretem Liptai Claudiaban,hogy nem elore betanult szoveget mond,hanem improvizal,hulyeskedik. Ha ront vagy belebonyolodik a mondanivaloba,akkor meg szivbol nevet magan. Teljesen laza,egy szorakoztato musorhoz ilyen musorvezeto kell.
Tillaval nagyon jo parost alkotnak.
Nem ugy,mint a Lilu-Bence paros,akiknek meg a poenok is elore meg vannak irva,a papirjaik es a sugogep nelkul elveszettek lennenek.
Ő egy őszinte,nyitott,ösztönlény.
Én szeretem benne a kiszámíthatatlanságát,botlásait,van aki nem.
Izlés dolga.