![](https://nlc.hu/themes/nlcafe/images/forum-ends.png)
Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
http://www. deliaonline. com/cookeryschool/howto/how_0000000026. asp
Akár éttermekben járunk, akár szakácskönyveket lapozgatunk Angliában, egy dolog biztosan szemet szúr; az, hogy a szigetország lakói szenvedélyes húsevok. Számtalan marha- és sertéssült-variáció tanúskodik errol, valamint az is, hogy még az oly közkedvelt köret, a Yorkshire puding is állati zsiradékkal készül. És nem is akármilyennel, mert hagyományosan marhafaggyút használnak hozzá. A felforrósított zsíradékrétegre ráöntik a lisztbol, tojásból és tejbol összeállított tésztát, aztán sütoben megsütik és hússzeleteik mellé nagy lelkesedéssel falatozzák ezt a szerintem eléggé szimpla ízu garnírungot.