Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
tunk"
Bessenyei Ferenc, saját bevallása szerint, nem volt sem jó apa, sem jó férj. Ikerlányaival évekig nem találkozott, s telefonon is ritkán hívta ôket. Karácsonykor azonban elbúcsúzott tôlük. Zsófi és Kata telefonja december huszonnegyedikén csörrent meg, és édesapjuk, hosszú hallgatás után "boldog karácsonyt kívánok drágáim" mondattal köszöntötte ôket. A beszélgetés rövid volt, a búcsú még rövidebb: "haldoklom" - mondta, majd letette a kagylót. A testvérek azonban nem vették komolyan az utolsó szót, hiszen húsz éve majd minden alkalommal így köszönt el tôlük. "Azért sem vettük komolyan, amit mondott, mert szokatlanul friss és életteli volt a hangja. Sokszor volt szomorú és lehangolt, de most boldognak tűnt. Sajnos, ez volt az utolsó beszélgetésünk. Három nappal késôbb a tévé híradóból tudtuk meg, hogy meghalt. " Két éve találkoztak utoljára édesapjukkal, s akkor is szűkre szabott idôt, fél órát töltöttek csak együtt. Komoly problémákról, az életüket befolyásoló érzelmi kérdésekrôl sajnos az azt megelôzô években, s akkor sem esett szó. Katának és Zsófinak pedig igen nagy szüksége lett volna egy ôszinte, nagy beszélgetésre. "A mi édesapánk csak a színpadon volt erôs és magabiztos, magánéletében olyan volt, mint egy kisgyerek. A lelke gyenge volt és sebezhetô, ezért a problémákat igyekezett elhárítani magától. Az, hogy milyen is volt valójában, azt édesanyától tudjuk. Egész életünkben a fantáziánk, az elképzeléseink szerinti apát szerettük. "
Leírja az utolsó napokat.
Úgy halhatott meg mint ember és nem mint magatehetetlen roncs.
/www. blikk. hu/
Isten nyugosztalja.
Sajnos én személyesen nem ismertem Őt, de az országunk egyik legmeghatározóbb színésze volt és amit nyújtott az alakításaiban az felejthetetlen. Lekemben én is gyászolom.
Remélem nem feledkeznek meg róla, és nem jut ugyanolyan sorsra az emléke, mint Sinkovits-nak.
Én elismerem, hogy Zámbó Jimmy a maga nemében nagy "művész" volt, de ha visszaemlékeztek, média nagyon felfújta az öngyilkosságát. Sajnos pont akkor veszítettük el nemzetünk másik nagy színészét is. :o( Róla szinte szó sem esett, amit az ország szégyenének tartok még a mai napig is. Pedig megérdemelte volna. :o(
Őszinte részvétem a hozzátartozóknak!
Nyugodjék békében!
Bt-Press Bt 2600. - Ft
Itt megrendelheted:
www. konyvkereso. hu/netacgi/könyvker/index. pl?ln=M&fm=idxm. htm
Élthes Eszter, B. :
FÉRJEM, A KOMÉDIÁS
Leírás >>>
Kiadó: BT-Press Bt. , 2004
288 oldal , kötés: karton
Új könyv
Szállító: Bookline
Ár: 2 600 Ft
Internetes kedvezmény: 390 Ft, (15%)
Internetes ár: 2 210 Ft
Senki nem énekelte ugy mint ö!!
Még a nyáron, a Városmajori szabadtéri szinpad nézöterén láttuk, odamentünk hozzá, köszöntöttük és jó egészséget kivántunk neki.
Nagyon sajnálom!!!!
Vele , úgy hiszem , elveszett az igazi magyar színjátszás egy hatalmas darabja. . . :-((((((
Nyugodjon csendesen!!!
A könyvesboltokban biztos előtérbe kerül majd.
Igen, már évek óta írja a könyvet, minden nap valami újat írt.
Szóval, dec. 24-én reggel volt, Törőcsik meg Kállai Ferenc volt a másik két vendég.
Az elmúlt egy hétben két interjút is láttam vele (MTV, és RTL Klub Találkozások), mindkettőben múlt időben beszélt az életéről. Meg is fogalmazódott bennem, hogy már felkészült az elmúlásra, mint aki tudja, hogy nem sok van hátra. Pedig nem egy beteg ember képzetét keltette, olyan szenvedéllyel beszélt az életőről, a munkájáról. Nyugodjék békében!
Amelyiket Nagy László készítette, Albertirsán, vagy a Lakat T. Károlyéra?
Az utóbbi ugyanis dec. 24-én volt, és ott mondta Törőcsiknek, a temetésére menjenek el, ha nem esik az eső.
Nyugodjék békében!Sokáig emlékezni fogunk rá.