Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Ideális női test cm-ben
2005-01-23 15:581.
Torolt_felhasznalo_622395
Létrehozva: 2005. január 23. 15:58
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mi az ideális női test cm-ben? hogyan, hol szokták ezt mérni? mell? csípő? has... mindezeknek hány cm kell lennie egy szép női alaknál? ha esetleg tudtok ajánlani erre weboldalakat, azokat is szívesen veszem... a válaszokat előre is köszönöm!
ikkk
Azt szeretném kérdezni, hogy mi az ideális női test cm-ben? hogyan, hol szokták ezt mérni? mell? csípő? has... mindezeknek hány cm kell lennie egy szép női alaknál? ha esetleg tudtok ajánlani erre weboldalakat, azokat is szívesen veszem... a válaszokat előre is köszönöm!
ikkk
Esetedben, ha te jól érzed magad egy feneket kiemelő ruhában, és azt megfelelően tudod viselni, (lásd pl. Jennifer Lopezt, neki is nagy a feneke!) akkor nincs azzal semmi baj! A lényeg, hogy a jóizlés határain belül maradj! Na ehhez kell a kifinomult izlés!
Vagyis: a derék legyen kb. kétharmada a mell-csipő méretének. A tudósok szerint ennek minden kor nőideálja megfelel, a csonsoványtól a rubensi alkatig. Eszerint a Férfi ezt a vonalat tartja nőiesnek.
De ne offoljunk. Továbbra is fenntartom a véleményem, hogy az ideális centik alapja a magasság. Bár ha jól emlékszem a derék/csípő hányadosról sem esett még szó, pedig pont témába vágó dolog.
Szerintem egy fiatal, jótestű nő is izléstelen, ha kipakolja az "értékeit" pl az utcán! Nem oda való! És közönséges!
Alkatnak, alkalomnak megfelelő öltözék, amit tud viselni a nő! Innen indul "a" stílus!
Nekem nincs túl vékony derekam, de néha kilógatom, és a férjem (és hidd el, mások is) megbolondulnak érte. Most akkor rejtsem el előlük, azért, mert van, akinek nem tetszik?
Hülyébb már nem leszel!:D
Te leszel a tanítóm, hogy kivezess az élet sötét útjairól és megmutasd nekem a megvilágosodás felé vezető ösvényt. Légy a mesterem!
Ismerned kell önmagadat, és a lehetőségeidet szinkronba állítani azzal ami tetszik! Ilyen egyszerű!
Azt hittem ott rögtön elhányom magam, pedig láttam már egyet s mást. . Alapvető önkritika kellene csak. .
Egy húszassal kevesebb vayok kb, a hasam is izmos, mégse mutogatnám semmi pénzért. .
Az ízlések hogyan függenek össze az önismerettel? Nagy kutyának hiszed magad de csak egy vagy közülünk
De persze megnézheted, bár azt nem mondtam , hogy tökéletes vagyok, de azért kérlek ne hájasozd le a 63 cm-es derekamat ;)
Mindig vékony voltam, soha nem fogyóztam, egyszerűen jó a genetikám hihi!
A hájas derék kilógatása, meg olcsó és izléstelen. A minimális önismeret hiányáról árulkodik.
Így van , a sok százezer ázsiai hölgy örül, ha van 160 cm , és van egy kis melle. . . Szerintem abszolút nem nQiesek. Inkább olyan kislányosak. .
Ez valami sebész reklám lesz?:-)
(mondjuk a manapság elég divatos a hájas derekat is haspólóból lógatni, talán ezért gondolják sokan, hogy ritkább lett a karcsú derék)