Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok!
17 éves vagyok, és szeretnék tetoválást, körülbelül egy 2*10 centiset a bokámra feketét...Szeretném kérdezni hogy körülbelül szerinttetek mennyibe fog kerülni, és hogy Budapesten vagy Vácon tudtok-e olyna tetováló szalont ami megbízható, és földön járnak az áraik
Köszi
Zsu
Tetoválás
Tetováló Szalon
Színes Tetoválás
Nonfiguratív tetoválás
Törzsi Tetoválások Cikk
http://tattoodesade.hu
Sziasztok!
Ha valaki angyalos, tündéres, elfes tetkót akar, mindenképpen nézze meg ezt az oldalt!
www.amybrownart.com
Gyönyörűek!
Jaj, nem úgy értettem.
Hanem, hogy nincs sehol semmi róla
Ami ilyenkor tényleg nem jó dolog.
Az a gond, hogy Őt nem újságban, vagy hasonló helyen "találtam" meg, hanem a baráti körömet tetoválja.
Ezért nem tudok képet felrakni a munkáiról.
Nem hiszem, hogy szüksége van reklámra, mert Németországban is dolgozik, ezért van mit csinálnia .
Így van, én is ettől félek, hogy lenne még több, bár az elsőre sem vettem még rá magam, dehát ráérek még.
Kit találtál? Rakhatnál fel képeket!
Mi történt azokkal, hogy el kell tűntetni?
Nekem már 3 van és nagy erőkkel tervezem a többit is. Sajna pénzfüggő
De találtam egy nagyon jó tetkóst, aki gyönyörűen dogozik
Aki azt mondja az első után, hogy nem lesz több, az még nem tudja, hogy -de igen, lesz több-
Na!!!
Meghalt ez a téma? Senki nem csináltat tetkót mostanában? Ha igen, rakjatok fel képeket!
Hello,
én az az is aki nem kategóriába tartozom, csak röviden annyit, hogy 2 tetoválást csináltattam az elmúlt 5 évben, az egyiket ki kellett vágni a derekamról, a másik a mellemen van, azzal pedig lézerklinikára járok, kb 140.000 ft lesz a vége. Mindenki maga dönt, de inkább lebeszélném az érdekelteket. Akit nem tudok, az pedig lelje benne örömét élete végéig!
Végre egy topik, ahol normálisan bezsélgetnek egymással :-))))
Szép napot!
Pitypang
A jó és a rossz. Csúf nincs:)