Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Miért nem találok pasit?
Ez most nem azt jelenti, hogy mocskos mód el lennék keseredve és a szoba közepén törökülésben gubbasztva olvasom a női magazinokat, tanácsokat várva belőlük.
Csupán rohadt mód nem értem, hogy aki normális az már miért nem jó? Miért baj, ha egy nő megáll a saját lábán, el tudja tartani magát és nem nyüszög, ha letörik a körme? Értelmesnek tartom magam, dolgozok, mellette iskolába járok, sportolok, szeretem a jó filmeket; teljesen stabil az Életem, mindennek megvan a rendje-módja, de ettől még szükségem lenne egy férfire, akire számíthatok, akire felnézhetek, akinek a karjaiban elbújhatok.
És nem. Nem olyan pasit keresek, aki több szálon futtatja a dolgokat és nem olyat keresek, aki a mozi pénztáránál visszakéri a húszforintot és nem olyat , aki semmivel sincs megelégedve. Olyat, akinek én vagyok a világ közepe és akinek a szíve az ényémmel együtt dobog.
Álmodozok??
Mmm nem igazán vágom, hogy értette a kérdést, amit neked feltett... Borcsa75... Most meg már elment valahová...
Egyébként 2001 óta ismerjük egymást
de miért kérdezi tőlem
Én sem tudom, ki vagy. És emlékezetem szerint a privin kívül nem beszéltünk egyik topikban sem.
Ja, Borcsa75 a barátnőm
ettől persze még elvihet valaki.
Jaj de kedves férfi vagy te Akkor is elvisz valaki, ha hiszed ha nem Pukkadj meg!
majd ha te is mész pihizni.
ja és privivel kapcsolatban te prividre válaszoltam, hogy nem tom ki vagy...
Mi ez a Valentin-nap egyáltalán?
Húszas éveimből nem emlékszem, hogy lett volna ilyen, illetve arra, hogy ünnepeltük volna...
Pedig akkor éppen volt pasim
Szegénykém Küldjek virágot? tessék!Csak neked Valentin napra
Szóval nem értem hol vannak hol lehet őket megtalálni és felkutatni? Itt az a hülye Valentin nap és már megint egyedül Ki vesz nekem virágot? Ki visz el romantikázni?
Chaten sincs egy normális alak, ott csak barmok vannak
Hát, lassan már tényleg jöhetne