Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok!
Nézitek a 7. évadot?
Az első 2 évadban volt valami...ami miatt elkezdtem nézni (na jó Derek, de nem csak ő szögezett oda a képernyő elé :o)).... de ez mindennel így van, nem igaz?
szerintem úgyanúgy hullámzik minden minden sorozat. Már nincs meg az újdonság ereje...de vannak nagyon izgalmas részek, aztán kis hullámvölgy. nekem pl az ominózus 3.16 és a kompbaleset és Meredith fulladása elég ütős volt. vagy amikor a George Izzy dolog volt. Vagy nem is számítottam arra hogy mi lesz az esküvőből...vagy amikor Burke otthagyja Christ az oltár előtt.... szóval sok sok izgi volt van lesz...de 24 részen keresztül nem lehet tartani a feszültséget. Na ez nagymonológ volt...mintha egy filmesztéta elemzését láttátok hallottátok volna
Szia Mindenki!
De örülök hogy ennyien vagytok
Már rég nem néztem be, mert nem volt semmi mozgás és valljuk be őszintén, tényleg nem volt miről írni... nem úgy mint most!!!
Velem az volt, hogy próbáltam kerestem nem volt nem volt rész. Aztán múlt héten benéztem az insiderre és akkor láttam hogy 5 részt kihagytam. nahát online keresés ezerrel és addig nem nyugodtam a hétvégén amíg nem láttam mindet..pedig meg kellett kűzdenem rendesen a folyton leszakadó net és a megavideo kedves 72 perce nézed kapcsolj ki 59 percre VÁÁÁÁÁÁÁ...arról nem is beszélvehogy sorry nem vagy amcsi nem nézheted meg...
mindegy is végül meg tudtam mind az 5 részt nézni és én bevallom az utolsót már kétszer is láttam...NAGYON OTT VOLT. kőkeményen belecsaptak. ha nem olvastam volna bele hogy nem al meg Derek akkor frankón bevettem volna a talán kiírják dolgot restellem bevallani de többször is potyogtak a könnyeim..hát hiába jó színészek...azt hiszem ezek után mindeki várja majd ezerrel a 7. évadot
Tuti húzás volt. A 2 gyakornokot nagyon sajnálom. Azért annyit a spoilerben sikerült csalni hogy csak 1 embert vettem fixre...aztán olvastam hogy Reed meg fejlövés...erre a másik fiúra nem is számítottam. Meg azért rengeteg statisztának is annyi lett szóval elég komoly lett a mérleg bár erről nem beszéltek.
Patrick állítólag szerepelni fog a Transformers 3-ban. Egyet sem láttam, de ezt alig várom
Tartsátok meg jó szokásotokat, hogy írtok ide
Én úgy tudom, hogy pont az évad eleje felé volt terhes és szült is. Emlékszel amikor megműtötték és sokáig feküdt, nem is dolgozott? Mindig csak az ágyban mutatták, és előtte is állandóan úgy állt, hogy a köpeny takarta a hasát. Meg kicsit azért látszott is, hogy pufibb lett az arca. Szerintem akkor volt terhes.
Egyébként el sem tudtam volna képzelni, hogy Meredithnek kisbabája szülessen...nem igazán illene bele a sorozatba. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de szerintem addig volt igazán jó a sorozat, amíg Meredith és Derek nem jöttek össze. Bár azóta is alakulnak érdekes szerelmi szálak, van kiért izgulni.
Tényleg magyon jó, hogy Christina végre kapott egy ilyen nagy lehetőséget. Szép is lett volna, ha nem tudja megcsinálni azok után mennyi időt töltött Burke-kel
A Mercy Westesekért nem kár, nem sok vizet zavartak. Így legalább tudtak belevinni drámát is az évadzáróba, de nem halt meg senki akit igazán szeretünk.
Sziasztok (szezonzáró spoiler)
Megnéztem, végre volt 2 jó rész, tényleg :) De azért régebben a szezonzárót megelőző 20 rész sem volt unalmas :)
De ez a lövöldözés tényleg jó húzás volt, bár most így kiiktatták azokat, akik a másik kórházból jöttek. Érdekes, h csak ők haltak meg, gondolom, azért mert nem akartak eredeti főszereplőt kinyírni, mert ők jobban a nézők szívéhez nőttek.
Nagyon jó, h Christina is kapott végre lehetőséget egy komoly műtéthez, viszont ha jól emlékszem, Meredith ilyenkor már nagyon terhes volt az életben, és szinte észre sem lehet venni a sorozatban a hasát. Jól emlékszem, és ennyire ügyesen megcsinálták?
Szia!
Aki a kórházba szülni ment, az nem Lexie volt, hanem Lexie testvére, talán Mollynak hívták...nem emlékszem pontosan.
Hogy is van ez? Lexi, és Meredith akkor találkoztak először, mikor Lexi szülni ment a kőrházba....nagyon emlékszem rá...s akkor jött a gyerek nélküli ...mi van....
Sziasztok,
na még vagyogattok....
na akkor nézdmeg az ucsó két részt....jujjjjjjjjjjjjjjjjjj....csak ennyit tudok mondani....úgy felturbózták hogy na.
Sziasztok
Visszatértem, nézem a 6. évadot, de gyakran arra gondolok, hogy minek is nézem?
Részemről hihetetlen uncsi, 1000 éve nem történt benne semmi normális, mindenki csak kínlódik, Derek főnöksöködése számomra nagyon gáz, nagyon nem szimpi lett a karakter, hogy mindenkivel olyan, amilyen. A néger főnökkel, ahogy majdnem kitette a szőke szívsebész nőt, a kiscsajszi, aki lohol utána... Fárasztó.
Ahogy szintén fárasztó GI Joe is, hogy most kibe szerelmes.
Lexie és Alex is az agyamra megy, és egyszerűen unalmas az egész.
persze, azért megnézem, de már van úgy, hogy 1-2 hetes késéssel. Régebben emlékszem, h ha csütörtökön volt rész, azért ha volt épp időm, legkésőbb szombat estig megnéztem, mert vártam.
Most átszoktam a Dr. Addisonra, ott legalább történnek dolgok, és felfedeztem egy új orvosos sorozatot, Miami Medical a címe. Ebből 4 részt láttam, a magánéleti szál még nem nagyon indult be (lehet, nem is fog :D) de lehet belőle valami :)
tetszik még nagyon a FlashForward, bár ez egészen más terep, és a Greek, Gossip Girl a fiatalosabb sorozatok közül.
Én valahogy úgy érzem, mint a Vészhelyzettel voltam, hogy a Grace Klinika kicsit kifújt most, és nem tudom, hogy fel fogják-e tudni turbózni valamivel. Félek, nem nagyon :(
Köszi, időközben letöltöttem, és már tudom.
Nagyon gondolkozom, hogy nézzem -e majd a 6. évadot!
Most találtam rá erre a topicra.
Megvettem az 5. évadot, ami most megy a tv-ben, és az utolsó részen kifeküdtem.
Mondjátok, hogy a George nem halt meg!!!!
Imádom ezt a sorozatot, de ez már sok nekem egy kicsit.
Szió!
sajnos sokszor előfordul, hogy valami miatt kimarad a csütörtök este...nem direkt, csak hát Amerika nagy és mindig van valami ami a főműsor időben kell hogy elemenjen...vagy bármilyen ünnep, akármi. Szerintem St Patrick nap volt a múlt héten, aztán lehet hogy csütörtökre esett :o) nem tudom.
Nekem is tetszett nagyon a rész! Szegény Lexiet annyira sajnáltam, nekem kicseppent egy könnyem. Azt nem értem, hogy Meredith miért nézi ilyen fejjel..miért nem öleli meg vagy valami?
Tegnap volt rész, úgyhogy remélhetőleg lehet majd nézni hamarosan.
Sziasztok!
Örülök,hogy megtaláltalak Benneteket! ugyanis én is nagy Grace Anatomy rajongó vagyok:)
Volt szerencsém látni a 6/17. részt a Grace Klinikából: Miranda és az egyik doktor( nem tudom sajnos a nevét) randiznak a doki lakásán. Nagyon helye ebben a részben Miranda,mert izgul a randi miatt, ugyanis Callie szerint a 3 randin már biztosan lesz sex :) Miranda pedig a férjén kívül még nem voltmás pasival, szóval mint a kisiskolás hallgatja Callie jótanácsait (óvszerhasználat, női előkészületek) nagyon vicces.
Másik érdekesség, hogy Mark Slown randira hívja Teddyt( Owen barátját, azt hiszem így hívják a nőcit) és Owen féltékeny lesz, valamint Lexie is teljes kiborul,mert azt remélte, hogy talán vissza tudja szerezni Markot.
Hát röviden ennyi!
Egyébként ezt a soroztaot két hetente játszák? szomorú
Mindnekinek puszi,
Juca
köszönöm! megláttam a disznókat és úgy voltam vele, mégegyszer biztos nem nézem meg...brrr hátborzongató. már amikor az elején kiírták hogy egy állat sem sérült meg....
az amerikai részeket látta valaki? a 6/17-et nem láttam. A 16-ot amikor kiderült hogy a kis karamell fiúcska valami nagy híres orvos unokája...
Halló! hát senki :o(
sajnos az utolsó 2 részt még nem láttam...láttáok? mi volt???
Sziasztok!
senki nem néz már GA-t?
a tegnapelőtti kicsit lapos volt, de a múlt heti nagyon édibédi drága, főleg a vége, amikor mennek haza kocsival Derekék jaj nagyon édes volt az a jelenet...
ma megnézem Valentine's day-t, bár nem hallottam túl tó kritikát, de mégis örömmel várom
mi újság Nálatok?
a héten nem volt új rész, ne keressétek 4-én lesz legközelebb.
bepótoltam a feleségek elmaradásom. megnéztem vagy 6 részt. szerintem jók voltak, de már vannak dolgok amiket nagyon unok abban is......
mizu?
itt annyi hó van amilyen 86 óta nem
tényleg? nem volt rossz nem volt rossz, csak olyan lapos, nem?
csütörtökit láttad már?
miért nem alszik nélküled? valami baj van?
hellosztok,
ez már nem volt rossz....kezdik a csavargatást
nem is néztem a golden globot, a gyerekem mostanában nem megy aludni nélkülem...ami azt jelenti hogy mindent később nézek meg....még jó hogy meg lehet nézni az ismétléseket...talán jobb is, hirdetések nélkül...
ciao!
ez hihetetlen, mindvégig abban a hitben voltam hogy utolsó bejegyzés az enyém volt a dátum alapján, ezért bele sem néztem.
most meg kiderült, hogy írtatok
szóval tegnap már a második új rész volt.
mit mondjak nem volt nagy szám a múlt heti rész...eléggé kínlódva néztem végig. sajnos Lexie és Mark szakítottak
akkor mozgalmasak voltak a heteid
gratulálok!
sziasztok,
mikor kezdődik új, meg kéne néznem, tegnap volt house de hogy új volt vagy régi, halvány füttyöm sincs róla
Szia!
Komolyan? :(
Én terhes lettem, orvosokhoz jártam és közben komplex szigorlatra tanulnék ha nem aludnék el bárhol, bármikor :DDD
na hova lettetek? van valami újdonság?
néztem az insidert, már vannak fent sneak peak-ek...kiváncsi vagyok nagyon.
dobtam egy hátast, hogy a Golden globeon már semmi jelölést nem kaptak pedig szerintem jó volt az évad.
azaz! ezek az 5. évad részei!!!
azóta a 6. évadból is már lement 10 rész, szóval bőven lesz mit nézned
azár volt nekem is furcsa, mert nézem a magyar részeket is, meg az aktuális részeket is hétről hétre követem és ahogy így elolvastam hirtelen nem tudtam, hogy mi van
az az igszság, hogy torrent oldalról szedtem le angolul.szóval nem tudom, de láttam olyan részeket is, amit itt adtak magyarul ...tehát ezek a részek fognak maradni.
ÉS amit kifelejtettem!
Izzyhez visszajön a szerelme, éjjel nappal vele van, a csaj nem érti, hogy miért.A csávó csak hajtogatja, hogy miattad jöttem...Kiderül, hogy beteg a lány, nemkicsit. Még bőgtem is azokon a részeken..
jaj de drága vagy, köszi!
alaposan megzavarodtam, de rájöttem, hogy Te az Rtl-en következő részekről meséltél, igaz?
akkor ezek jönnek magyaron.
az aktuális amcsi rész következője majd január 14. ha jól értem megint GA PP crossover lesz....
már olyan rég eltűnt mindenki, hogy azt hittem egyedül maradtam
Sziasztok!
BUÉK mindenkinek!
Láttam pár kövi részt.
Lényege: a Meccsábító exe felszívja magát, amiért kidobta MEredtih miatt.A műtőben véletlenül meg is vágja a dokit, mert beledobja a tenyerébe a szikét. Meredith biztatja, hogy beszéljen vele, de ő inkább tűr.Az ominózus vágás után a csaj kiönti a szívét, és elmondja, hogy nagyon haragszik és akármennyire is akarta, nem képes nagyvonalú lenni, mert ő szerelemes volt.
A kórházak közötti éves versenyben, amelyben mindig az élen végeztek, 16.helyet érnek el, ennek eredményeképpen a Főnök totál kiakad, hogy ez az ő hibája, mert hagyta, hogy mindenki az csináljon amit akar, és kiengedte a kezéből az irányítást.Kihírdeti az új szabályokat és mindenkinek megmondja, hogy oktatni kell mindenkinek, mindekit, és nem kiskirálykodni. A visszaminősítés azt is jelenti, hogy elvesztik a kiemelt státuszukat, ezért a traumákat nem küldik oda. Ha mégis, szinte verekednek az esetekért. De ő szétcsap.
Nagyon nagyon jó részek lesznek!
Ja és az ortopéd doktornő viszonyba kezd Ericcával, a szívsebésszel, de igazából nem élvezi, mert nem a testét hanem az eszét szereti...
a legjobb helyen vagy! olyan kimerítő részletes szinopszist nyújtok Neked, hogy olyan lesz, mintha láttad volna igaz elég egyszerűen fogom megfogalmazni
sajnos az időrendre nem emlékszem, majd emberekről mesélek:
Meredith és Derek: derek borzasztó pipa srác miatt, aki meghalt az előző részben. nagyon ki van, de Mer mégis kiírja ugyanarra a napra a lány műtétjét is (Webber főnök kifejezett kérése ellenére). Miután egész részen át flörtölnek stb, a lány sikerrel átvészeli a műtétet, de kómában van. Derek csalódott. Meredith hozza a lány röntgen felvételét, épp Rose van a vizsgálóban ahova beront, így együtt nézik meg a felvétel, amiről kiderül, hogy zsugorodik a daganat, tehát működik a szer, a kísérlet sikeres volt, a lány jobban lesz majd. Rohan keresi Dereket, keresi a pezsgőt (Derek a srác halála után a szemétbe dobta), majd elnyargal. Derek bemegy a lány szobájába, csak azt látja, hogy sírnak a szülők, de kiderül, hogy azért mert felébredt a kómábaól, mindenki happy. Derek rohan keresni Meredithet, de nem találja, a szemetesből kiveszi a pezsit, de nem találja sehol Mert. Az utolsó jelenetben végül visszamegy a lakókocsijába és az ablakból sok gyertyát lát. Meredit gyertyákkal körberakja a közös házuk alapját, egymásra ugranak és csókok komplett halmaza, majd Derek otthagyja Mert hogy várjon itt, de el kell mennie szakítani Rose-zal, hogy úgy csókolhassa Mert, hogy szabad és ezt meg kell tennie maga miatt, deMer várjon itt. Ez a vége.
Meredith sztoryhoz tartozik, hogy a pszichocsajjal azt tárgyalják, hogy az anyja nem akarhatott igazából öngyilkos lenni. Majd végül rájön arra, hogyha Alice Grey meg akart volna halni, akkor tudta volna mit és hol kell átvágnia ahhoz. hogy ne lehessen megmenteni. Igazából csak Richardot akarta visszakapni és amikor azt mondta hogy Mer legyen különleges, akkor arra gondolt, hogy legyen nála különb és ne vagdossa meg magát holmi pasik miatt. Mer beolvas Webbernek is, mert hibáztatja az öngyikísérlet miatt és neki Mernek, gyerekként kellett az egészet átélnie és megmentenie az anyját.
Izzy-Alex-Rebecca: Izzyt nem hagyja nyugodni, hogy Alex feleslegesen vezs koloncot a nyakába és hogy Alex nem látja be, hogy Rebeccának pszichiáter kell, mert valami nem 100-as. Alex háta mögött pszichiátert hív és beutaltaják intézetbe. Végre kiderül, hogy Rebecca nem volt terhes egyáltalán. A férje elhagyta a gyereküket elvitte, mert nem volt rendben, veszélyes volt, de nem ment orvoshoz. Mindezt a baleset és az új arc okozhatta. Kiderül, hogy Alex anyjának is hasonló gondja volt és gyerekként ő vigyázott rá. Este Izzy bemegy hozzá a szobába az ágyán sír. Majd hirtelen rámászik Izzyre. Nagyon megy a puszizkodás, bár Izzy kicsit tiltakozik, mert Alex közben végig sír.
George-Lexie: visszarakják az összes titkos aktát a gyakornokokról. George haragszik, mert jobb lett volna ha nem tudja hogy csak 1 pont kellett volna. Lexie rábeszéli, hogy beszéljen a főnökkel, mert ő George mindenkinél több ajánlást kapott, több helyről, míg a többiek sokkal kevesebbet. George meg is fogadja és elmond mindent a főnöknek aki megengedi hogy újra megírja a tesztet. Haza rohan és örömében szájoncsókolja Lexiet, akinek az arcán látszik, hogy a csók többet jelentett neki és szerelmes belé.
Miranda: a csapat a betonba ragadt fiún dolgozik, akit rendben kihámoznak végül és életben marad. Úgy dönt, hogy imád operálni viszont a klinikával meg mindennel együtt túl sok a dolga és nem marad elég ideje a fiára és a férjére, ezért a klinika kulcsát Izzynek adja és megbízza a klinika teljes körű vezetésével.
Callie-Mark-Erica: Callie nagyon pipa a betonos fiú csajára. Mert egyértelmű hogy a lány is kedveli, de mégisgonoszkodik vele, de végül meggyőzi a lányt hogy menjen be a betonos sráchoz, ne törődjön a többiek véleményével, ha igazán szereti. Mark többször észreveszi ahogy Callie vágyakozva nézi Ericát és a közös szex helyett azt mondja neki, hogy látszik, hogy odavannak egymásért és inkább menjen oda Ericához és mondja el neki, ezt Callie meg is teszi, odamegy és lesmárolja, mindezt Mark szomorkás mosollyal nézi messziről, majd egyedül elkullog.
Webber: Úgy dönt, hogy bár hibázott az életében, de ő egy jó ember alapjában véve és összepakolja a motyóját és hazamegy. Adelenek azt mondja csak márpedig ő a férje, szereti és hazajött. Adele megcsókolja, hogy jóvan apukám akkor itthon vagy.
Christina: idegesítő volt mint mindig, nagyon nem is tudok mit mondani. Erica épp nincs bent a műtőben, amikor valamit nagyon kellene csinálni a betonos gyereken és Christina megcsinálja, mert Burke megtanította és megengedte neki Webber. Erica beront és el akarja zavarni Christinát aki rákiabál, hogy kussoljon. Webber annyit mond had csinálja, erre Erica berág elrohan.
Azt hiszem ennyi volt a lényeg sajnos a folytatásról nem tudok nyilatkozni. ha ragaszkodunk a szokásoshoz akkor márciusra datálom a következő évad kezdését.
Helló!
Valaki el tudná mesélni mi volt kedden az évad utolsó részében?
S ki tudja , mikor folytatják?
Köszi!!!
semmi nincs, mindent ismételnek.....jó dolguk van ezeknek a szinészeknek.....
ugly betty még volt új rész, nem tom meddig lesz....még nem karácsonyoztak benne...