Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
de a lényeg, hogy befelé kell menni és ki van írva bal oldalt bazi nagy táblára, hogy kb.10 min SCS, csak mi előbb lementünk.
ki van írva a ring is...nem tudom pontosan a nevet mert hosszú, de a körgyűrű és azon kell menni, aztán ki lesz írva Mödling-SCS, onnan már meg lehet találni.
zorbabella: mi is csüt.voltunk, pont amiatt, hogy hétvégén mégtöbben vannak...én is molett vagyok és össze tudtam volna vásárolni mindent, csak a pénztárcád szab határt. jó üzletek, ahol vannak nagyobb méretek is: C&A, H&M, Ulla Popleen, de érdemes benézni mindenhova, mert sokkal jobb a választék mint itthon...jó vásárlást!!
Semmi nincs nyitva vasárnap Ausztriában. Legfeljebb a benzinkutak, és az ott lévő kis boltok.
Ők még tudják magukat tartani ahhoz, hogy mindenkinek jár a vasárnapi pihenőnap. És nagyon jól elvannak vele.
Nagyon érdekelne, hogy Pandorff vasárnapokon is nyitva van e az ünnepek előtt.
Ha valaki tudja rá a választ írjon hamar.
Köszike
Lenne egy kérdésem Pandorffról.
Szerintetek decemberben vasárnap is nyitva van ott minden?
Mert én vasárnap mennék oda.
Köszi a válaszokat!
A.
Sziasztok
Segítsetek légysziii ... Én mindíg ki akarok menni a Shopping City Süd-be, de mindíg eltévedek és Pandorff-ig jutok csak. Pandorf-ban már voltam vagy 10x de soha nem oda akarok menni, hanem SCS.-be. LEhet velem van a baj ... de azért próbálkozok
Szóval le tudnátok írni, hogy hogy lehet odáig eljutni??
Pandorf 1ébként édi hely sok a csoki meg a ruha de inkább sportos ruhák vannak. (ide az A4 - es autópálya vezet és Hegyeshalomnál megyek ki) - NA ennyit tudok. És azt kéne megtudnom, hogy a SCS.-be melyik autópálya vezet és hogy hol kell kimenni ??
Köszi a segítséget ...
Szép napot ... Boo
igen, ezek vannak....
szerintem menj be mindegyikbe
érdemes körülnézni, lehet nagyon jó rucikat találni
Nem tudom, még nem voltam! Kolléganőm visz, és mondta, hogy akkor a bevásárlóközpontja, hogy hihetetlen, és találok ruhát.
Említett H&m-et, C&A-t, Ulla Popkent. Nemtom
én útba ejteném Parndorfot is, ott is rengeteg üzlet van
SCS-n belül hova? Mármint milyen üzletbe?