Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Casanova férfi
2006-03-12 12:301.
Torolt_felhasznalo_709888
Létrehozva: 2006. március 12. 12:30
Sziasztok! Nektek mi a véleményetek a Casanova férfiakról? Szeretitek-e a(z) egyéjszakáskalandokat? Ha igen milyen volt?
Én eddig csak egypárszor éltem meg ezt, de az volt a legrosszabb hogy a férfi egy csomnó ideig udvarolt nekem, aztán csak "ARRA" kellettem neki.
Valahogy így.
http://www.youtube.com/watch?v=wmAl-77H86o&feature=related
Ez jóóóóóóóó! Ez a cikk erre a topikra is hivatkozott:
http://www.nlcafe.hu/szex_szerelem/20090217 /szeretot_tartani_divat/
Mondom megnézem már, hátha tanulok valamit, de ahogy elnézem, jó régi hely ez. Poroljuk hát le!
te sem tudhatod előre, hogy miből mi alakul ki.
mennem kell.szia
nem tudom. én soha nem úgy álltam neki egy kapcsolatnak, hogy szelektáltam ,hogy most rövidet akarok vagy hosszút. ahogy sikerült.
Szia!
Véleményem szerint az egyéjszakás kaland annyit jelent, hogy két ember megegyezik abban, hogy tetszenek egymásnak, mindketten tudják mit akar a másik, és Ők is ugyanazt akarják. Találnak egy arra alkalmas helyet, és végigszeretkezik az éjszakát. Még lehet közösen reggelizni, aztán szépen el kell köszönni és tudomásul kell venni, hogy ennyi volt.
Az egy két hetes randizgatás, udvarlás utáni egy éjszaka azt jelenti nekem, hogy elkezdődhetett volna egy kapcsolat, de valami nem stimmelt és abbamaradt.......ill. általában a pasik alkalmaznak ilyen trükköket, hogy legalább egyszer megkapjanak minket. De sztem nem ez az igazi egyéjszakás, hanem az előbbi.
Mellesleg, nem biztos, hogy nincsenek előnyei.
nekem egy kilencéves kapcsolatom kezdődött egyéjszakásan.
n a ne már!
akit ismerek és nem vonzódtam hozzá addig, akkor tök fölösleges nekiállni szexelni.
én az idegenre szavazok. akiben első látásra megfog valami.
ez benne van a pakliban , nem mindenki tisztázza az elején, hogy mi akar, sőt szerintem elég ritka és ugyanez megeshet fordítva is , hogy a nő lép le az első után, velem már megesett
és másnap reggel ráébred, hogy Ő értékesebb annál, minthogy csak arra használják a férfiak!
akkor ha nem zuhan maga alá az illető, hogy ő akkor már senkinek nem kell és értéktelen valaki, mert nem lesz folytatás, mert úgy tűnik van olyan akinek az önbecsülését leépíti egy ilyen, pedig nem kellene
A szédités, csábitás igérgetés, megdugás és otthagyás forgatókönyvű, ami csúnya dolog. Az tényleg gáz.
A kompromisszumosan, jól érezzük egymást és csak egy ilyen este van, az megint oké.
Szóval ezek tök különbözőek lelki szempontból, de mindegyik csak egy éjszaka
van igazad, de nem emlékszem hogy velem történt volna ilyen.
biztos a túlzott büszkeségem miatt.
így van
és ki merem jelenteni,hogy az egyéjszakás kalandok még az ember élpülésére is szolgálnak
Én akkor is szeretlek, ha Te nem szeretnéd!
ebbe még nem halt bele senki, mindenki túlesik ilyeneken, nincs olyan ember, aki mindenkinek kell, szerencsére
máshol!
maradjunk a Balázsnál...
köszi
nem csak ez az egyéjszakás kaland
vagyis nem csak szórakozóhelyen lehet ilyet találni...