![](https://nlc.hu/themes/nlcafe/images/forum-ends.png)
Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
fekete és fehér
Kedves Mindenki!
Szeretnénk január-februárban egy hetet eltölteni Tenerifén. Keresünk ehhez megfelelő szállást. A legideálisabb egy három hálószobás apartman lenne, mivel három pár (két fiútestvér a párjaikkal/az egyik pár én lennék
/, és a fiúk idős szülei utaznánk együtt).
Vagy január 23-30, de talán a karnevál miatt a február 20/22-27/29. lenne a legkedvezőbb számunkra.
Tudnátok ebben segítséget nyújtani, hogy hol/kinél tudnánk ilyet bérelni, ha lehet kedvező áron, mivel szűkös a keretünk.
Köszönettel várom a válaszokat!
Szép napot kívánok!
Nóra
Szia!
Köszönöm a segítséget.
Nagyon jó kis oldal....
Üdv!
Jázmin
www. holidaycheck.com
a keresőbe írd be a városka nevét
és jönnek is a vélemények.
Sajnos az előbb a linkeket nem vitte magával a hozzászólás
itt is leellenőrizheted a hotelt
amit kinéztél magadnak
katt ide:
itt is leellenőrizheted a hotelt
amit kinéztél magadnak
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Puerto de la cruz-ba keresek szállást a Loro park közelébe./szálloda,hotel/
Ha valaki nyaralt már azon a környéken és jó tapasztalatai vannak kérem írja meg.
Előre is köszönöm!
Üdv!
Jázmin
webkamerák
http://www.meteosurfcanarias.com/webcams/i ndex-esp.php
Találtam egy elég jó ajánlatot:
Aug.:13,20,27-től
Aparthotel Villa de Adeje Beach 4*FP
109.900Ft/felnőtt/hét
Marino Tenerife Hotel *** ról valaki halott valamit? Vélemény?
Costa del Silencio környéke milyen? Érdemesebb inkább délre menni az időjárás miatt vagy északon sem rosszabb októberben?
forrás ua. mint előbb
Flower Carpets of Tenerife, Corpus Christi, La Orotava 2010
Ezt még soha nem láttam, fantasztikus lehet!!!
forrás
Sziasztok!
Vásárolt már valamelyikőtök az alábbi linken megadott helyről charter repülőjegyet Tenerife-re?
http://tenerife.blog.hu/
Aki vásárolt írjon légyszí, hogy mik a tapasztalatok!
Őszre kellene repülőjegy, ha valaki tud esetleg más lehetőséget is hol érdemes vásárolni jegyet szívesen fogadom.
Szia!
Mi ott szeretnénk bérelni a szörföt. Sajnos meg vagyok lőve szállás ügyben, mert egy magyar oldalt sem találtam, ahol írtak volna erről a helyről, de megnézem az oldalt amit javasoltál. Amúgy tetszett ez a rész?
Üdv.
Tündi
Képzeld, amikor először mentünk Tenerifére egy fiatal férfi vitte repcsin a szörfjét is. Ti is vinni akarjátok?
Hát hullámok vannak, nem is kicsik.
Szállás ügyben nem tudok segíteni, esetleg keresd canaria.hu-t. Ő kint él, és ezzel is foglalkozik.
Sziasztok!
Szeptemberben szeretnénk párommal elutazni egy hétre valahova. Teneriffe "El Medano" nevű része érdekelne minket, mivel párom szörfözik, és állítólag az ideális hely lenne ehhez. Ha valaki volt már ezen a részen kérem írjon, illetve ajánljon szállást. Köszönöm!
2 kép
1 baj van csak a Loro Parque-val.
Itthon elmentünk több állatkertbe is a gyerekünkkel, és hát megállapítottuk, hogy talán nem a Loro Parque-val kellett volna kezdenünk, mert az után már az a mérce.... és hát ott a "lecet" igen magasra tették.
Tisztaság, szagmentesen tartott állatok igen szép környezetben....
szetem ezt minden állatkerttől el lehetne várni.
Én élő Loro Parque reklám vagyok, autóm hátán matrica, és onnan való sapka az kocsi hátsó ablakában.
Rengeteg emlékem van a parkból, és nagyon szeretek ott lenni.
Ez Tenerife egyik legjobb helye!!
Szia itt van az 5 napos előrejelzése Tenerifének
Én augusztusban voltam voltam pár éve, 30 fok körül volt, de estefelére nagyon kellemesre lehül az idő.
A homok a parton olyan időnként hogy nem tudsz rálépni, annyira felmelegszik, ezt télen soha nem tapasztaltam hiába volt meleg.
Azt mondják mostanában nem esik az eső, de amikor mi voltunk akkora felhőszakadás volt, hogy..... erről már raktam fel képeket ide.
Most már 1 hónapja figyelem Tenerife időjárását, most hogy itthon nálunk rengeteget esett az eső, a szigeteket elkerülték a felhők, és csodaszép idő volt juniusban.
Vágyakoztam is rendesen!!!
A víz 22 fok körüli
Szia Emese
Megnéztem az oldalt
Drágának találom,bár a minőség jónak tűnik.Majd még megmutatom haveromnak.
De az én véleményem ... jó ![](/js/tiny_mce/plugins/emotions/images/mosolygos.gif)
De irigylem őket :(
Azért a Loro park nagyon szép.Én is ki szeretnék menni.
Sziasztok fórumtársak :)
Ha szállás kell Tenerifére akkor tudok ajánlani
http://www.neckermannborze.hu/spanyolorszag/ tenerife
Ismerősöm jó véleménnyel volt ezzel kapcsolatba.
Nézzétek meg és várom a véleményeket ;)
Tenerife szállás
Forrás
Egész évben a legolcsóbb charterrepjegy Tenerifére és Gran Canáriára:
http://tenerife.blog.hu/Szatelitről Tenerife
http://www.yr.no/satellitt/middelhavet_vest_ animasjon.html
La Gomera
90 perc alatt átérhetsz Teneriféről Gomérára.
[ajánlom figyelmedbe Fred Olsen (komp)hajóit]
La Gomera még érintetlen a turizmus által.
Ez a történelmi sziget volt Kolombusz Kristóf utolsó pihenőhelye, mielőtt áthajózta az Atlanti Óceánt, és 1492-ben elérte Amerikát.
Japánban
lemaradt az *N*
Puerto de la Cruz felé ha kirándulni mész, lesz egy pont ahol meg kell állni.
Ahonnan magasra fel kell nézned ha a Teide tetejére akarsz nézni. Fantasztikus érzés, még soha nem éreztem ezt a nagyságot, és soha nem éreztem egy hegy mellett ennyire picinek magam.
Az út pont úgy vezet hogy szembe látod a hegyet, és a többsávos úton lesz egy benzinkút ahol meg is tudsz állni.
Pico del Teide 3,718 m (12,198 ft)
Egy 2004-es adat szerint, évente kb. 3,5 millió látogatója van ennek a vulkánikus tájnak.
A második leglátogatottabb a Fuji hegy Japánba.
Tudtad?
forrás
Los Cristianos
Legelső alkalommal itt laktunk. Azóta már a település szélén új lakóövezet nőlt ki a semmiből, pedig csak 10 év telt el.