Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Igen mindenkinek van, de van akinek nagyon "elrejtve" így nehéz megtalálni.
De vannak erre egyébként speciális vibrátorok is nézd meg pl ezt https://pajkospajtas.hu/a-szurke-otven-arnyalata-g-pont -vibrator direkt úgy van kialakítva, hogy behatolva könnyen megtalálja azt a bizonyos pontot... ;)
Szia!
Nőnek és férfinak egyaránt van G-pontja. A nőnek a hüvelyben a hasfal oldali részen, kb. 3-4cm magasan a hüvelyben egy kitülemkedő pont, amit kell keresni a férfinak Remélem pontosan írtam a meghatározást!
Jó keresést
hihi.
szia Ali!!
valahogy gondoltam hogy itt leszel!
Tuttam hogy ide is Te írtál!
Nem mondtad hogy hermafrodita vagy,Ali!
Nekem van!
Prosztatának nevezi az orvostudomány!
Imádom, ha maszírozzák!
Egyetértek! Nagyon jó adni! És figyelni Rá! Az teljesen természetes!
Mennem kell! Majd holnap találkozunk! bye mindenkienk!
Hi! akkor úgy látom nem csak Én vagyok odáig azért a tekintetért amit akkor látok,miután nagyon jó volt a Kedvesemnek! Már azt hittem egyedüli pasi vagyok, mármint odaadásban gondoltam
Szerintem van G-pont csak valakinek mélyebben...
Az www.ingyenfilmek.hu muatott haverom egy 18felüli videót spiccelőset!! Na abba nem hiszek! szerintem tuti kamu..Szerintetek?
Biztosan van. Lehet, hogy kicsi. Meg előtte izgasd fel magad. Pölö lehet masztizással is. Ha nedves vagy eléggé, már közel jársz.