Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Különlegesség
Sziasztok!
Szülinapi ajándékötlethez szeretnék segítséget kérni. Végigolvastam már néhány topicot, de nem találtam olyat, amit keresnék...
Párom a hétvégén lesz 35, és ehhez keresek meglepi programokat. Vacsizni megyünk, aztán színházba, de ez után szeretnék még valami csendes-romantikus, vagy izzós-gerjedős páros programot (inkább az utóbi:-)). Nem tudom, van-e pl valami páros masszázs, vagy ilyesmi valahol Bp-n.......
Előre is köszi az ötleteket!
Bogi
hmmmm
több komolyságot:-)
a hajam teee!!!
ja,boldog húsvétot!meg sem locsoltalak! 95öst kérsz vagy ólmozottat?
kékszak-áll?
nekem más áll
undorítóskodsz itt
de tetszett
meghívom őket egy molotov koktélra
Egészen jók, köszi, utánanézek:-)
amiket "msszázsszalonokat" találtam, mind kuplerájnak tűnik:-)
ez kafa öklet!!!
majd oda viszem a nőket
budavári labirintus, este 6 után a sötétben csak olajlámpással lehet benne menni, állítólag.
www.labirintus.com
Menjetek el a Ramazzotti koncertre!
Jah, és még csak annyi extra infó, hogy a dolog szombat estére kellene...ha valami fix esemény jutna eszetekbe.
Köszi