Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Dkny órát keresek
2006-05-01 14:141.
Torolt_felhasznalo_403611
Létrehozva: 2006. május 1. 14:14
Sziasztok!!
Láttam egy DKNY órát egy bevásárló-központban,és szeretném megnézni az összes többi órát is ebben a márkában.Felmentem a honlapjukra de nem találtam.Tudna valaki segyteni,hol találnám meg ?
www.donnakaran.com-ot néztem
Köszönöm előre is
Szia!
Külföldön vettem az óratartót, sajna nem itthon. Az óra típusa: NY3408.
Nekem 1 éve van meg ez az órám!
Imádom, és tökéletes állapotban van, pedig minden nap használom!
Szia!
Két kérdésem lenne, az egyik, hogy hol lehet venni olyan tartót, amin az óráid vannak, a másik, ha jól láttam Neked is van olyan órád, mint ónamnak (8.)....... megadnád a típus számát?
Nagyon köszi előre is.
Üdv
Lara
jó pofák együtt. használsz ennyi órát? nekem kettő van, mind kövekkel van végig kirakva, hasonló az egyik órádhoz,de csak egy van nem 20 igazából nekem a D&G órák tetszenek és abból is a Day&Night modell..
mennyi lenne az ára az órának? nővéremnek van DKNY órája,ő szereti őket.
ttp://www.nlcafe.hu/data/user/kepek/1/8/51/52/1054877.jpg
talán most :)
nekem is DKNY órám van és nagyon szeretem.
google-be beírod akkkor sok találatot ki fog adni.
de hogy van neked két ugyanilyen órád?
38ezer a kiindulási ár akkor?
mutatsz képet?
Hátha segíthetek: ezen az oldalon van sok márkás óra:
http://www.oraszalon.hu/modules.php?op=modload&name=pk_kar&file=index
Én innen akarok majd egy D&G nyakláncot rendelni
Nem tudtok esetleg egy nagykert vagy céget, ahol olcsóbban meg lehet venni?
Üdv:
mud
Sziasztok!
DKNY órát vegyetek bátran, mert nagyon szépek, nekem ez van, csatolom a fotóját, és mindenki dícséri! Bár nem olcsóság, de megérni az árát! A mutatókat nekem is szoknom kellett
Nincs ember, aki ne dícsérné meg...bár elsőre mki azt mondja: Milyen szép a KARKÖTŐD!!!!!
Aztán nagy csodálkozás: HOl vannak a mutatók?????
Nekem máér ráállt a szemem szerencsére...
Szerintem nemcsak szépek de strap-bírók is ezek az órák, úgyh biztosan jól jársz vele
Ez pedig az én órám..
imádom
&oraszam">http://www.rogers.hu/karorak.php?markanev=DKNY%20-%20Donna%20Karan%20New%20York&fajtaszam&oraszam
Árakkal
Én imádom, nekem egy egyszerű van, mutatom melyik.
Üdv:
Cs.