Életmód

Baranyai Linda 27 éves főállású anya,

három gyönyörű gyermek édesanyja, aki elsősorban a szoptatások alatt bevitt kalória többletnek köszönheti, hogy túlsúlyos lett.
Előtte
Előtte

Sokféle fogyókúrát kipróbáltam már, sajnos eredménytelenül, csak a Gastroyal káposztaleves kúrája használt, ám amikor megint terhes lettem abbahagytam, mert attól féltem, hogy fontos tápanyagokat vonok meg a picitől, de aztán a harmadik szülés után eldöntöttem, hogy ez nem mehet így tovább, ugyanis már egészségügyi problémáim is adódtak a túlsúlyomból. A lábaim is visszeresek lettek, szívproblémáim voltak és drasztikus mértékben megemelkedett a koleszterinszintem, amiről az orvosom úgy gondolta, hogy genetikai okai vannak.

Ekkor hallottam először a Gastroyal Zsírégető Klub új módszeréről, az ABC fogyókúra rendszerről és úgy döntöttem, kipróbálom! A 3. tesztcsoportba kerültem, és alighogy elkezdtem a fogyókúrát, a koleszterinem csökkenni kezdett! Aztán 8 hét után teljesen normalizálódott és kiderült, hogy a rosszul megválasztott ételek bevitele miatt alakult ki, tehát nem genetikai probléma állt a háttérben. Eközben 12,3 kilót adtam le, jelenleg -15 kg-nál tartok.

Visszanyertem az életkedvemet, már nem okoz gondot a gyerekek után szaladgálni, könnyednek és fi ttebbnek érzem magam és mindezt egy olyan fogyókúra rendszerrel, amelynek nem a koplalás és a szenvedés, hanem a rendszeres étkezés az alapja! Más fogyókúrák mindig olyanokat tanácsoltak, hogy pl. „Ne egyél csak napi egy marék rizst, ne igyál, mert sokat jársz WC-re és teltségérzeted lesz” stb.

Utána
Utána

Az ABC fogyókúra rendszer mellett viszont nem vagyok éhes, nincs szénhidrátfüggésem, az ételek ízvilága remek és választékos alapanyagokból is készülnek. Ami még nagyon fontos, hogy a Gastroyal Zsírégető Klub egy igazi közösség, ami nagyon sok könnyebbséget jelent. Tudjuk, kinek milyen nehézségei vannak, ötleteket cserélünk, tudjuk ki, hogy örült az első leadott kilóknak, melyik héten mennyit tudott fogyni, és ez mind hatalmas segítség! Ha elakadtunk a fogyással, mert jött a holtpont, ami mindenkinél bekövetkezik egyszer, biztattuk egymást, hogy ne veszítse el senki a hitét! Ez is olyan dolog, amit máshol nem kaphat meg a fogyni vágyó, csak a Gastroyal Zsírégető Klubban!

Baranyai Linda példája is azt mutatja, hogy a Gastroyal és a Zsírégető Klub szakemberei azért dolgoznak, hogy azok a fogyni vágyók is megérezzék a siker ízét, akiket az eredmény eddig elkerült. Ráadásul mindezt szenvedés és fáradság nélkül, könnyedén!

 

Kellemes Zsírégetést!

 

Olvasd el a sikersztorikat:

Anna története>>>

Katalin története>>> 

Piroska története>>>

Zsóka története>>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top