Életmód

Zsóka története

Miután az egészsége komoly veszélybe került, Zsóka tavaly novemberben elszánta magát a fogyókúrára. A Gastroyal szakemberei, miután gondosan felmérték az állapotát, áttanulmányozták a leleteit, s bevették őt a programba.

Előtte
Előtte

Már az első egy-két hét után sokkal jobban éreztem magam. Fogyni kezdtem, s néhány hét után végre szuszogás nélkül befűztem a cipőmet. Ez volt az első látványosabb változás. Hamarosan szaladni is tudtam, jólesett a mozgás, már nem voltam olyan fáradékony.

Világossá vált, hogy az egészségem mindennél fontosabb. Igaz, kétszer megtévedtem. Sajnos közbejött a karácsony és a húsvét, amikor bizony megállt a fogyás, mivel az ajánlott étrenden kívül mást is csipegettem. Ekkor néhány kiló vissza is ugrott, de szerencsére ez csak átmeneti jelenség volt. A Gastroyal szakemberei elmondták, hogy nem az a legnagyobb gond, ha két-három havonta elcsábul az ember, hanem az, ha ők, vagyis a segítők nem tudnak erről.

A speciális, személyre szabott programnak köszönhetően az életvidám hölgy ma is – fél év elteltével- tartja a súlyát. De ami a legfontosabb, az orvosok, látva az újabb leleteit, nem hittek a szemüknek.

Utána
Utána

Csoda történt, egészséges – mondták.

– Szívesen elmesélném a részleteket mindenkinek, de a Gastroyal kért, a módszer bevezetéséig ezt ne tegyem. Mindenkinek azt kívánom, néhány hónap múlva ismerhesse meg ezt a hihetetlennek tűnő programot, s legyen benne annyi öröme, mint nekem!

Az itt közölt történetekből nem hagyunk ki semmit. Rózsaszínű reklámszövegek helyett olvashatóak itt érzelmi gátak, kétségek, sőt: kisiklások is. Minden, ami az életünk része. Más kárán tanul az okos – tartja a mondás.

Mi a Zsírégető Klubban azért dolgozunk, hogy okulva mások történetein, a te életednek is fontos része legyen a siker: az ideális testsúly elérése és megtartása.

 

 

Olvasd el a sikersztorikat:

Anna története>>>

Linda története>>>

Katalin története>>> 

Piroska története>>>


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top