Életmód

Kedves Leendő Zsírégető társaim!

Engedjétek meg, hogy bemutatkozzam, Dunai Anna, 26 éves budapesti lány vagyok, immáron a Zsí­régető Klub háziasszonya.
Előtte
Előtte

Egy kedves barátnőm ajánlására jelentkeztem, a Zsí­régető Klub 3. tesztcsoportjába, ahova nagy nehezen sikerült bekerülnöm.

Nagy öröm volt ez számomra, hiszen előtte éveken keresztül számtalan fogyókúrát próbáltam sikertelenül. Sajnos itt kiderült, hogy a nagyon nehezen fogyók közé tartozom.

Ekkor átettek engem a Zsí­régető Klub speciális csoportjába, ahol külön foglalkoznak a hozzám hasonló problémás esetekkel.

Megtört a jég és 10 hét alatt 14,5 kg- ot fogytam, éhezés és nagyobb erőfeszítés nélkül.

A zsírégető kúrám elején volt rá példa, hogy majdnem vissza adtam a futárnak az ételeim egy részét, mondván ennyi ételt én a fogyókúrám alatt biztosan nem ehetek meg….hát rosszul gondoltam.

 

Jelenleg
Jelenleg

Kí­vánom, hogy Ti is ennyi örömben, sikerben részesüljetek és hogy Ti is akár 3 számmal kisebb nadrágot hordhassatok, mint jelenleg én. A további 10 kg-ot, amit még le szeretnék adni (evés közben jön meg az étvágy), tegyük együtt közösségben, mert együtt minden és mindenki könnyebb lesz.

Kellemes zsírégetést!

Dunai Anna
A klub háziasszonya

 

 

 

 

Olvasd el a sikersztorikat:

Anna története>>>

Linda története>>>

Katalin története>>> 

Piroska története>>>

Zsóka története>>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top