Gasztro

Itt a füves fagyi!

Az ausztrálok komolyan vették a Bëlga klasszikussá vált számát és legalizálták a cannabist.
Marihuánát a fagyiba? Jöhet!Anyatejből is készítenek sajtot

Legalizáld, legalizáld, a fűből a minőségit legalizáld! – egy kis átírás után így is hangozhatna a Bëlga száma. A Föld túloldalán az ausztrálok ugyanis egy huszárvágással megoldották a kender-kérdést. Néhány hete az ország egyik első számú élelmiszer-szakemberének javaslatára engedélyezték, hogy az ipari körülmények között előállított fű bárki számára elérhető legyen! Jó, jó, egyelőre csak étel, illetve fűszer formájában. Andrew Katelaris szerint, aki egészen a közelmúltig orvosként praktizált Sydney-ben, ez semmivel nem károsabb az egészségre, mint például a szója vagy bármilyen tejtermék.
A doki azt is bebizonyította, hogy a hallucinogén hatásért felelős THC vegyület olyan minimális szinten van jelen az ipari fűben, hogy az senkire sem lehet káros hatással. S mivel immár a törvényhozás is rábólintott a dologra, így mostantól sörben, fagyiban és süteményekben élvezhetik a kendert a kengurusok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top