Gasztro

Amikor a hűtő visszaszól!

Az okostelefonok után nemsokára kezdhetjük tanulni, milyenek az intelligens háztartási gépek. Mert bizony beszélni fog a hűtőnk, ránk szól a mikró, a mérleg pedig közli, hogy már megint híztunk!
Amikor a hűtő visszaszól! Vágj rendet a konyhában fengsujjal!

„Rettenetesen büdös vagyok, kérem, takarítson ki!” „Kifogyott a jég, nem ártana feltölteni!” „A múlt héten még fél kilóval könnyebb volt!” – Ha hiszitek, ha nem, mindezt a saját mikrónk, hűtőgépünk és mérlegünk üzeni majd nekünk. Méghozzá nem is olyan sokára! A világ több pontján ugyanis már árusítják azokat az intelligens háztartási gépeket, amelyek ránk szólnak, ha valamit nem jól csinálunk. Vagy a beépített wifis internetkapcsolatnak köszönhetően például leadják a rendelést a boltban, nekünk pedig már csak fel kell nyalábolni a kenyeret, tojást vagy éppen a heti gyümölcsadagot. Bizony, a jövő beszédes konyhai kiegészítői már csak egy karnyújtásnyira vannak tőlünk. Úgyhogy nem árt felkészülni, mit mondunk majd, ha a gyerek után a hűtőgép is feleselni kezd velünk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top