Gasztro

Gumicukrot rendelt a Pesten koncertező Seal

Július 3-án a Budapest Sportarénában ad koncertet a háromszoros Grammy-díjas soul és R&B előadó. Mivel az egészséges táplálkozás híve, ezért leginkább ilyen ételeket kért az öltözőjébe, de egy fura nasit is előre igényelt.

Bioételeket kér SealTe is szereted a biót? Akkor adunk néhány tippet, hol juthatsz hozzá!

Seal nem az a fajta popsztár, aki a háklis természetével vagy a különleges igényeivel kergeti őrületbe a rajongóit. Imádja a feleségét, Heidi Klumot, akivel időről időre újra összeházasodnak, a gyerekeit, és úgy egészében véve az életet. Meg Budapesten például a Lánchidat. És persze a hasát is nagyon szereti!

De csak mértékkel, mert nagyon is megválogatja, mit eszik-iszik, és mit nem. Így a turnéja során az öltözőjébe sem kerülhet be akármi. Budapesten, a koncert napján például bio- és organikus alapanyagokból készült ételek várják, ami mellé 2 üveg pazar pezsgőt és némi vörösbort kért. Desszertnek pedig semmi extra, csak néhány zacskó gumicukor, ami valljuk be, kissé vicces, de alighanem a gyerekei miatt szokhatott rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top