Gasztro

Ez TésztaKáosz a javából!

A napokban zárult, nagy sikerű Gyermelyi PariJack Facebook-játékunk után újabb izgalmakkal várjuk az internetező tésztarajongókat; a weben és Facebook-oldalunkon ugyanis valóságos TésztaKáosz lesz majd úrrá november 10-től.

A Gyermelyi közkedvelt tésztái érthetetlen módon elkóboroltak a tésztagyári csomagológépek mellől, és megmagyarázhatatlan okból amnéziás állapotba kerültek. A világon mindent elfelejtettek önmagukról, nem tudják, kik ők, hogy honnan származnak vagy mit érdemes róluk tudni, és csak céltalanul bolyonganak az utcákon.

A tészták személyazonosságának kiderítésére nyereményjátékot szervezünk, melynek célja egyértelmű: segíteni, hogy a tészták rájöjjenek, kik is ők valójában. A Gyermelyi Facebook-oldalán megtalálható játékban minden tudásukat össze kell szedniük a játékosoknak. A játékélményt kedves videók fokozzák majd, a feladványoknak és kérdéseknek köszönhetően pedig szórakoztató módon tudhat meg Ön is minél többet kedvenc tésztáiról. Mind a hat Gyermelyi tésztakategória tésztáinak kilétére fényt kell deríteni, így a Prémium, a 8 tojásos, a 4 tojásos, a Vita Pasta, a Donna Pasta és a tojás nélküli termékek is szerepelnek a játékban.

Ez TésztaKáosz a javából!

A játék még karácsony előtt véget ér, de addig még bőven van idő, egészen december 15-ig van lehetőség megoldani a TésztaKáosz rejtélyét. A játékosok természetesen ezúttal sem maradnak nyeremények nélkül: naponta 1 darab, 15 csomag Gyermelyi tésztából álló tésztaválogatást sorsolunk ki. Heti nyereményként pedig igazán exkluzív ajándékkal készültünk: minden játékhét péntekén 1 darab (tehát az 5 játékhét alatt összesen 5 darab) KitchenAid professzionális konyhai robotgép talál gazdára.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top