Gasztro

Díszdobozos csokit terveztek szakításra készülőknek

A szakítás pillanatai olyan kellemetlenek, hogy sokan csak magukban tépelődnek időtlen időkig, mire elszánják rá magukat, rosszabb esetben nem is szólnak. Ezen javítana csokival egy dizájner.

A szakítás az esetek többségében – minimum az egyik fél számára – keserű pillanatait tenné elviselhetőbbé vagy legalábbis ötletesebbé egy amerikai dizájner, Kathy Mueller a szakítós desszertekkel.  

Ne keseredj el! Nehogy elsírd magad! – a tervező elképzelése szerint ilyen és ehhez hasonló mondatokkal díszített dobozokba csomagolnának különféle finomságokat, így például pillecukrot, baconszalonnás csokoládét vagy épp citromos savanyú cukrot. A desszerteket a szakítást kezdeményező fél ajándékozhatná leendő exének, és vagy ezzel fejezhetné ki, hogy vége, vagy ezzel a búcsúajándékkal vigasztalná volt kedvesét.

Bár nem tűnik a legkíméletesebb módszernek, de az SMS-ben vagy e-mailben szakításnál például kétségkívül eredetibb megoldás.

Szakíts desszerttel!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top