Kajári és Pácsonyi főz: itt a tuti pizzatészta!

nlc | 2013. Szeptember 20.
A széle ropogjon, legyen vékony, és süljön meg gyorsan. Hát nem ezt kell tudnia egy pizzatésztának? A két konyhatündér pedig mindehhez tudja a tuti receptet.
Főzz velünk!

Adott két gasztromániás, akik ráadásul a magánéletben is jól kijönnek egymással. Együtt főznek, sütnek. Hol 10 kiló mézeskalácsot egy jótékonysági vásárra, hol pedig kacsát a csajos karácsonyra. Kajári Zsófi a Nők Lapja Konyha felelős szerkesztője, de álmaiban a saját cukrászdájában süti a legfinomabb süteményeket, házi kekszeiért pedig még Londonban is rajonganak. Pácsonyi Daniella a Nők Lapja Café szerkesztője, álmaiban viszont egy 5 asztalos éttermet vezet, ahol mindig van konfitált kacsa és csirkepaprikás az étlapon, a kekszet persze ő is Zsófitól rendeli. Ők ketten pedig összeálltak, hogy hetente egyszer megtanítsanak nektek egy egyszerű/házias/édes/virítós finomságot. Nincsenek trükkök, előre legyártott, fényesre mázolt sült csirkék, amit a konyhában láttok, az pont így történik akkor is, ha a kamera nem forog…

Hozzávalók:

Nézz bele a korábbi részekbe is! Kattints!

Kajári és Pácsonyi főz: így készül a boros csirke

Kajári és Pácsonyi főz: így készül a Sacher-torta
 

Kajári és Pácsonyi főz: így készül a papírban sült pisztráng

Kajári és Pácsonyi főz: így készül a nagyi pitéje

Kajári és Pácsonyi főz: így készül a gazpacho

Kajári és Pácsonyi főz: így készül a házi vaníliafagyi

Kajári és Pácsonyi főz: így készül a rozé kacsamell

Kajári és Pácsonyi főz: így készül a mandulás lekváros linzer

Kajári és Pácsonyi főz: így készül a tejfölös tojásos nokedli

Kajári és Pácsonyi főz: így készül az epres csokitorta

Kajári és Pácsonyi főz: így készül a rizottó

Kajári és Pácsonyi főz: így készül a „dobostortás” kuglóf

Kajári és Pácsonyi főz: így készül a csirkepaprikás

Exit mobile version