Rozmaringos-mozzarellás ciabatta
Hozzávalók 2 személyre:
- só
- bors
- 2 teáskanál vaj
- 2 evőkanál olívaolaj
- 1 darab paradicsom
- 1 teáskanál aprított friss rozmaring
- 4 szelet mozzarella
- 2 db ciabatta
- 1 db csirkemellfilé
Elkészítés
A csirkemellet akkora szeletekre vágjuk, hogy elférjenek a szendvicsben. Sózzuk, enyhén megborsozzuk, és olívaolajon megsütjük. Mikor elkészültek, megszórjuk az aprított rozmaringgal.
A ciabattát félbevágjuk, az egyik oldalát megvajazzuk, és ráteszünk 2 szelet sajtot. Erre jön a csirkemell, majd a paradicsom. Rányomjuk a kenyérre a tetejét, és szendvicssütőben vagy teflonserpenyőben, bármilyen nehezék alatt (hogy jól összenyomódjon a szendvics), kevés vajon megsütjük.