nlc.hu
Gasztro
Gourmet Fesztivál: megkóstoltuk az újragondolt paprikás csirkéket

Gourmet Fesztivál: megkóstoltuk az újragondolt paprikás csirkéket

Az idei Gourmet Fesztiválon a paprikás csirke kapta a főszerepet, hogy melyik menő étterem mit gondol 2015-ben nagyanyáink klasszikus fogásáról, kiderül.

Nokedlival, uborkával, jó tejfölösen, mi így ismerjük a klasszikus paprikás csirkét, az idei Gourmet Fesztiválon viszont egészen más arcát mutatja, ugyanis a gulyás és a rakott krumpli után idén ez az étel kap főszerepet. Egy szigorú és könyörtelen kóstolót kértünk meg, hogy értékelje az újragondolt fogásokat. Annyit mondhatunk elöljáróban, hogy nem nagyon találta a szavakat. Ha te is szeretnéd megtudni, hogy melyik étterem hogyan értelmezte újra 2015-ben a magyarok kedvenc fogását, akkor látogass el te is a fesztiválra, május 21. és 24. között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top