Gasztro

5 szellemes kajaötlet halloween partyra

Halloween partidra várd a vendégeket szó szerint szellemes kajákkal. Mutatunk 5 egyszerűen elkészíthető ételtippet, melyekkel tökéletes lesz a buli.

Halloween partydra készíts vérbeli halloweenes ételeket. Az édességeket, a tojást könnyedén ünnepivé varázsolhatod, megadva ezzel is a buli alaphangulatát. Vendégeid imádni fogják, és biztos lehetsz, egyetlen falat sem marad meg ezekből a tipikusan halloween partyra dekorált kajákból.

1. ételtipp halloween partyra: leselkedő muffinok

5 vérbeli kajaötlet halloween partyra

A csokis vagy kakaós muffinokból könnyedén varázsolhatsz halloween partyra édességet úgy, hogy színes cukrokkal szemeket készítesz a süteményeknek.

2. ételtipp a halloween bulira: véres csokitorta

5 vérbeli kajaötlet halloween partyra

Süss, vagy készen vásárolj piskótalapot, amit tölts meg csokoládé- vagy vaníliakrémmel. Vond be gőz fölött felolvasztott fehér csokoládéval. Készen kapható epres öntettel vérfoltszerűen díszítsd a torta tetejét. Leöntheted eper-, málna- vagy meggylekvárral is.

3. ételtipp a halloween partyra: pókos kekszek

5 szellemes kajaötlet halloween partyra

Süthetsz mandulás vagy csokis kekszeket magad is, illetve vásárolhatsz készen. A gőz felett felolvasztott csokoládét öntsd nyomózsákba, vagy nagyon pici lyukat vágj uzsonnás zacskó sarkára és abba töltsd az olvasztott csokit. A pókokhoz először két-három kört nyomj a csokiból a kekszre, majd két oldalt rajzold meg vékonyan a lábakat is. Várd meg, hogy megszilárduljon a csokoládé a halloween partyra készített ételen.

4. ételtipp a halloween partyra: halloween pop-corn

5 szellemes kajaötlet halloween partyra

Ez talán a legegyszerűbb, mégis nagyon mutatós kaja a halloween partyra. Szerezz be narancssárga pop-cornos dobozt. Ha ez nem sikerülne, narancs színű hajtogatós papírral ragaszd körbe. Fekete hajtogatós lapból vágj ki két háromszöget a szemeknek, és egy félkör alakút a szájnak. Töltsd bele a kukoricát, és máris elkészültél a halloween pop-cornnal.

5. ételtipp a halloween partyra: töktojások

5 szellemes kajaötlet halloween partyra

A keményre főtt tojások sárgáját keverd ki kevés vajjal, ízlés szerint sózd, borsozd, majd a krémet töltsd vissza a fehérjékbe. Szórd meg őrölt piros paprikával és díszítsd zöldhagymaszeletkével. Salátaágyra helyezve kínáld a halloween partyra dekorált tojásokat.

További halloween party témájú írások az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top