nlc.hu
Gasztro
Így pucold a kivit

Eddig rosszul pucoltad a kivit, így kell! – videó

Itt a kiviszezon, de te is utálod a pucolását? Íme egy klassz trükk, hogyan szabadulj meg a szőrös barna héjától.

A kivi egy csodálatos gyümölcs, de nem könnyű eljutni a húsáig. Ez az egzotikus finomság, nagy mennyiségben tartalmaz B-,C- és K-vitamint, ezek mellett pedig természetes antioxidánsokat, makró- és nyomelemeket is tartalmaz.  Kivit nem csak azért érdemes beépíteni az étrendünkbe, mert finom, és tele van vitaminnal, hanem azért is, mert rendszeres (napi három db) fogyasztása, felmérések szerint képes hozzájárulni, a magas vérnyomás csökkentéséhez. 

Tudtad, hogy a kivi Magyarországon is megterem? És, hogy abból milyen mennyei fordított tortát lehet sütni?

100 g friss kivi tápanyagtartalma!

  • Energia: 61 kcal   255 kJ
  • Szénhidrát: 14,66 g (ebből cukor:  8,99 g)
  • Zsír: 0,52 g
  • Fehérje: 1,14 

Íme egy igen hatékony módszer, hogy megszabadulhass a héjától! Ráadásul nem kell hozzá semmi más, csak a kezed.

Gyümölcspucolás mesterforokon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top