Gasztro

Ezért jó, ha kelkáposztát eszel

A kelkáposzta szó hallatán a legtöbb gyereket kirázza a hideg, és a felnőttek nagy része sincs oda érte. Pedig nagyon is jó ötlet fogyasztani, elmondjuk, miért.

1. Jót tesz a szemednek

Élesebben láthatunk és egészségesebb lehet szemünk, ha sok kelkáposztát fogyasztunk. A szem egészségéhez elengedhetetlen luteinben gazdag káposzta megvédheti szemünk egészségét és meggátolhatja a szembetegségek kialakulását!

2. Természetes méregtelenítő

Felesleges vagyonokat költeni a speciális méregtelenítő hatású teákra és étrend-kiegészítőkre, mikor ott a jó öreg kelkáposzta. A magas kéntartalmú kelkáposzta segít a sejteknek megújulni és eltávolítani a toxinokat, így természetes módon, hatékonyan méregteleníti a szervezetet.

Ezért jó, ha kelkáposztát eszünk

3. Szebb leszel tőle

A kelkáposzta telis-tele van jótékony vitaminokkal és béta-karotinnal, ami hozzájárul, hogy a bőrsejtek megújulhassanak, és egészségesek legyenek. Így a sok kelkáposztától igazi természetes, belülről fakadó ragyogás lenghet körül minket.

Forrás: LifeHack

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top