Gasztro

5 puffasztó étel, amit kerülj strandolás előtt

Végre itt a strandidő! Ha az álomalakot még nem is sikerült elérned, a lapos hashoz elég, ha bizonyos ételektől tartózkodsz strandolás előtt.

 A strandszezon beköszöntével sokan kapcsolnak turbósebességre az edzésben és a diétában. Ha te is a lehető leggyorsabban szeretnél bikiniformába lendülni strandolás előtt, a legjobb, amit a lapos has érdekében tehetsz, hogy kerülöd ezt az öt, puffasztó hatású ételt!

6 puffasztó étel, amit kerülj strandolás előtt

1. Szénsavas üdítők

Hogy miért kerüld a cukros szénsavas üdítőket, azt nem kell magyarázni. De strandolás előtt még a buborékos vízről is mondj le, mert könnyen elősegítheti a nemkívánatos gázképződést!

2. Sós ételek

A sós és csípős ételek azáltal járulnak hozzá a puffadáshoz, hogy vizet vonnak el a szervezettől. Elégedj meg a tenger sósságával és hagyd vacsorára a sós kajákat!

3. Rágó

Rágózás közben nagy mennyiségű levegőt is beengedsz a gyomrodba, ami egyenes út a puffadáshoz. Ha a strandon is friss leheletre vágysz, tarts magadnál szájvizet!

4. Koktélok

Az édes koktélok, mint a piña colada, kiváló frissítőnek tűnnek a nyaraláson, de a bennük található mesterséges édesítők és szirupok általában teli vannak fruktózzal, amitől könnyen felfúvódhatsz.

5. Tejtermékek

Ha a legkisebb mértékben is érzékeny vagy a tejtermékekre, mondj rájuk nemet strandolás előtt. A diszkomfortérzet és a puffadás ugyanis az egész napodat tönkretehetik!

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top