Lehet magozva, lehet magokkal, késsel-villával vagy kézzel, de mi most a görögdinnye-fogyasztás valami egészen új oldalára hívjuk fel a figyelmed! Ha megvan a tökéletes dinnye, egy módon teheted még jobbá: ha megsózod.
Lehet, hogy elsőre furcsán hangzik: minek rontanál el egy mézédes dinnyét sóval? Valójában azonban egy csipet só csak még jobban kihozza a dinnye ízét (ha próbáltad már a görögdinnyét feta sajttal, tudod, miről beszélünk) és zamatosabbá is teszi a gyümölcsöt. Ráadásul a tikkasztóan meleg napokon az izzadsággal elveszített sót is pótolhatod vele aközben, hogy a szomjadat is csillapítod! Próbáld ki hagyományos asztali vagy kóser sóval, ha pedig valami igazán különlegesre vágysz, használj ropogós, nagy szemű tengeri sót!
Forrás: Popsugar