Gasztro

Bombajó édesség: gin-tonic trüffel

Nincs is jobb annál, mint mikor az alkohol és az édesség keveredik egy mámoros finomságban: aki szereti a gin-tonicot, az ezt a trüffelt is imádni fogja!

Minden idők egyik legnépszerűbb koktélja most bonbon formájában hódít: a gin-tonic ízesítésű trüffel egyszerre idézi meg az alkoholos italt és nyújt édes élvezetet, ami valljuk be, a lehető legtökéletesebb párosítás a világon. 

Ráadásul tényleg megdöbbentően egyszerű elkészíteni: gőz fölött megolvasztunk némi csokoládét egy kis tejszínnel, majd hozzáadunk két evőkanál gint és egy evőkanál tonicot, meg persze a koktél elmaradhatatlan elemét, egy kis lime-ot is, lé és reszelt héj formájában. Jön még hozzá egy kevés vaj, és innentől már nincs más dolgunk, mint hűtőbe rakni a keveréket, hogy formázható massza váljon belőle.

Ha meggyúrtuk a golyókat, a kész bonbonokat kimártjuk olvasztott fehér csokoládéban, és egy kis lime héjával is megszórjuk! A főzéshez használt ginből és tonicból pedig keverünk magunknak néhány koktélt!

 

Tasty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top