Mindenki kedvence: krémsajtos paradicsomleves

nlc | 2017. Augusztus 18.
A gyerekkorunkban megismert, cukros paradicsomleves helyét egyre inkább átveszi az olaszos verzió. Jobban variálható, fűszerezhető, és élvezetesebb a paradicsom íze is a sós változatban. Ezúttal krémsajtot használunk levesbetétnek.

 A nyár egyik várva várt gyümölcse, a paradicsom. Tényleg nem lehet összehasonlítani a nap melegétől érlelt darabokat a télen kapható íztelen paradicsomokkal. Ahhoz hogy ízletes maradjon a paradicsom, nem szabad hűtőbe tenni. A hideg ugyanis megöli a paradicsom annyiunk által kedvelt ízét. Helyette inkább gyorsan együk meg, vagy dolgozzuk fel levesnek, házi ketchupnak.

Örök kedvenc: a paradicsomleves

A paradicsomlevesnek annyi változatát megénekelték már: édesen, sósan vagy melegen. De a paradicsomleves akár hidegen is jólesik, egy forró nyári napon. Akárhogy is, őrületesen finom tud lenni. Amellett, hogy finom, a paradicsomleves szupergyorsan el is készül, hiszen nem kell hozzá megannyi alapanyag vagy órákig tartó főzési idő.

A krémsajtos paradicsomleves hozzávalói

A krémsajtos paradicsomleves elkészítése

 

Exit mobile version