Gasztro

Élő patkányt talált az Aldi előre csomagolt szilvái között

A szilvák között talált rá a kijutni próbáló patkányra egy nő.

A Rochdale-ben élő Salma Riazt sokkolta a látvány, amikor hazatérve észrevette, hogy patkány kaparászik az Aldiban vásárolt, lezárt szilvacsomagban. A jószág nagy erővel próbált kiszabadulni, a nő pedig döbbenten nézte ezt.  

„A tény, hogy még mindig élt, nagyon aggasztott, és összezavart, nem értettem, hogy lehet még mindig életben szerencsétlen, amikor ki tudja, mennyi ideje lehetett már bezárva abba a csomagba. Folyamatosan arra gondoltam, hogy mi történt volna, ha a lányom reggel rátalál, és megdermed a félelemtől.”

Riaz másnap természetesen visszavitte a gyümölcsöt és a patkányt a boltba, majd figyelmeztette a Rochdale-i Tanácsot az incidensről. Az ügyet még vizsgálják, de nyilvánosságra hozták, hogy kártevő-ellenőrzés alá vetették már a boltot, de nem találtak semmilyen problémát, ahogy hasonló jellegű panasz sem érkezett még hozzájuk. 

Az Aldi is meglepetten állt az eset előtt, soha nem fordult még elő velük ehhez hasonló. Minden szilvát Olaszországban válogatnak össze, ott is csomagolják be egyesével.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top