Gasztro

A brutális eklerfánk az új süteményhibrid

A cronut után szabadon „chouxnut” néven árulják az eklerfánkot.

A cronut, azaz a croissant és a fánk egyvelegének sikere után nem csoda, ha sokan próbálkoznak valamilyen süteményhibrid megalkotásával. Ezt tette a Marks&Spencer cukrászrészlege is (eddig nem is tudtuk, hogy ilyen létezik!), méghozzá az ekler és a sima fánk párosításával.

M&S Food Press Office (@marksandspencerfoodpr) által megosztott bejegyzés,

A chouxnut névre keresztelt desszert rebarbarasodós és sós-karamellás-csokis ízekben kapható a brit boltokban.

Az ekler egyébként eddig is az M&S legnépszerűbb desszertjének számított: 30 darab kelt el belőle minden egyes percben, és a cég a chouxnut esetében is hasonló sikerre számít.

metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése