Gasztro

Új, tequilás sört dob piacra a Heineken

Magas alkoholtartalmú tequilás sört hozott forgalomba a Heineken Magyarországon. A Desperadost már eddig is lehetett szürke importban kapni, de mostantól hivatalosan is forgalmazzák a fővárosban és Budapest környékén.

Már hivatalosan is kapható a Desperados nevű, majdnem 6 százalékos alkoholtartalmú, tequila ízesítésű sör, amelynek forgalmazását a napokban kezdte meg a Heineken Hungária. Az Agrárszektor úgy értesült, hogy Budapesten és a főváros vonzáskörzetében található vendéglátóhelyek és dohányboltok kínálatában vezetik be az Ausztriából importált sört.

A Desperados tequila ízesítésű prémium világos sör, az átlagosnál magasabb, 5,9%-os alkoholtartalommal rendelkezik. Könnyen iható, frissítő, citrusos ízvilágával egyfajta átmenet a sör és a röviditalok között, így tökéletes választás lehet szórakozás előtt vagy akár a buli legintenzívebb pillanataiban. A márka fő célcsoportja azon aktív, energikus fiatal felnőttek, akik szeretik feszegetni a határokat, nyitottak a különlegességekre és a változatosságra – mondta a Heinken Hungária az Agrárszektornak.

A bevezetés hátterében az elmúlt évek során megtapasztalt pozitív fogyasztói trend áll, miszerint az emberek nyitottak a sörkülönlegességek és az ízesített sörök irányába, keresik a változatosságot, valamint a prémium, import különlegességeket.

A cég szerint a Desperados emellett kielégítheti a söröket kevésbé kedvelő fogyasztók igényeit is – számukra a termék frissítő, citrusos ízvilágával kínál alternatívát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top