Gasztro

Fittségre fel! A Pöttyössel – Túró Rudit teszteltünk (x)

Az édesség, amelyet a külföldi polcokon nem találsz meg, de minden magyar imádja

Vannak ételek, amelyekben jó a változatlanság, amelyekből a megszokott ízeket szeretjük. A Túró Rudi is ilyen édesség, nem mindig tesz neki jót, ha a sima rudit elkezdik piszkálni. Most a Pöttyös próbált meggyőzni arról, hogy a harminc százalékkal kevesebb cukrot tartalmazó rudija épp olyan, mint az eredeti. Mi pedig összeültünk egy gyorstesztre.

Anita

Anival a fitt rudit kóstoltattuk meg. Eltalálta. Kérdés, hogyan, hiszen azt mondta: „Nagyon ízlett, nem éreztem különbséget.”

Judit

„Én eltaláltam, hogy nem a fitt rudit kóstoltam, hanem a simát. Ugyanaz volt az íze, mint amit már megszoktam, szóval nem volt nagy kihívás. Utána megvizsgáltam a fittet is, és úgy már tényleg egyértelmű volt az ízkülönbség.”

Szandi

„A simát kóstoltam, eltaláltam, hogy nem a fitt rudi volt. Minek alapján döntöttem? Túl édes volt, hogy fitt legyen.”

Lilla

„Én a diétásat kóstoltam, és nem jöttem rá, pedig olyat szoktam venni. Ízben számomra nincs is különbség.”

Vivien

Vivivel a fitt rudit kóstoltattuk meg. Vesztére, mert arra tippelt, hogy nem fitt. 

József

„Minek vakon, inkább sokat” – mondta lazán a tesztelőnk, és elkezdte felenni a készletet. 

Ádám

„Az eredetit kóstoltam. Rég nem ettem simát, mostanában a gesztenyés és a mogyorókrémes a kedvencem, de így is megismertem a klasszikus ízéről.”

Daniella

„Lebukott a fitt, nyomokban ugyan pöttyös rudit tartalmaz, de azért a bűnös változat az igazi, abból bármikor bármennyit.”

Mária

„Óriási Túró Rudi-rajongó vagyok gyerekkorom óta, de a diétába nem annyira illik bele. Ezért örültem, amikor megjelentek a »fehér rudik« az utóbbi években, hiszen azt kevesebb lelkiismeret-furdalással fogyasztom. Örülök, hogy kijött egy fittebb rudi, a hűtőnk egyik tuti kelléke lesz.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top