Gasztro

Mindent elvittek Jamie Oliver londoni étterméből a végrehajtók

A tévés sztárséf étteremlánca csődbe ment, a felszámolással megbízott cég pillanatok alatt kiürítette a helyet. Ezerháromszáz ember munkája került veszélybe.

Ahogy arról mi is írtunk, nemrég csődközelbe jutott Jamie Oliver étteremlánca. A 24.hu híre szerint már javában tart a felszámolás, a csődbiztosok csütörtökön a sztárszakács leghíresebb, a londoni Piccadilly Circus közelében lévő olasz éttermét pakolták ki.

Főhet a feje (Fotó: David Sandison / dpa)

A helyszínen készült fotók tanúsága szerint a behajtók minden mozdítható értéktárgyat elvittek a helyről: székeket, bútorokat, konyhai gépeket és még egy narancssárga robogót is.

Oliver korábban meleg szavakkal köszönte meg a személyzet munkáját. „Tudom, milyen nehéz ez mindenki számára, igazi öröm volt együtt dolgozni” – mondta.

Igaz, ez valószínűleg nem igazán vigasztalja azt a közel ezerháromszáz embert, akiknek a séf cégbirodalmának összeomlása miatt veszélybe került a munkahelyük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top