nlc.hu
Gasztro

A híres londoni Anus Kitchen

Ízletes ételekkel vár az Ánuszkonyha, avagy ennyit számít egy kis elírás

Aposztrófhiány miatt lett híres a londoni Anus Kitchen

Ha közvetlenül az anuskitchen.co.uk honlapról rendel, 15% kedvezményt kap az Anus Kitchen (Ánuszkonyha) választékából – ez áll a szórólapon, amely persze azonnal terjedni kezdett az interneten, mintha nem egy szerény londoni kajáldáról lenne szó. Hamar kiderült, hogy a szerencsétlenül járt étterem neve eredetileg Anu’s Kitchen – azaz Anu konyhája, ami ugye egészen máshogy fest -, egyszerűen lemaradt az aposztróf. 

A helyzetet súlyosbítja, hogy nem véletlenül maradt le: nagyjából sehol sem szerepel ugyanis, még a cég holnapján sem, amely az étterem nevétől a menüig számtalan helyen szerepelteti az Anus szót. (A legviccesebb tétel talán az Anus Party Package, azaz az Ánusz bulidoboz nevű menüsor.)

Anus Kitchen

Forrás: LADBible

Az étterem nemrég nyílt, Anu pedig a tulajdonos feleségének beceneve; mivel ő a séf, ezért – no meg lovagiasságból – róla nevezték el a helyet. A tulaj a Mirrornak elmondta: még csak nem is ők hibáztak, hanem a Foodhub nevű étteremgyűjtő szolgáltatás, ők készítették ugyanis a szórólapokat. “Még a brossúrán szereplő étel fotója sem stimmel, az ugyanis nem a miénk” – közölte az étterem. Elmondták: anélkül kezdték terjeszteni a hirdetéseket, hogy megmutatták volna nekik.

Reméljük, legalább némi pluszbevételt termel nekik a nem kívánt hírnév. Mondanánk, hogy biztos nem, hiszen mégis ki akarna egy Ánusz nevű étteremből rendelni, de nem mondjuk, mert 2020 van: miért ne rendelhetnénk egy Ánusz nevű étteremből?

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top