Gasztro

Itt az újabb kajahibrid, a krofri

Félig croissant, félig gofri.

Kevés dolog hozza jobban lázba az új ízekre vadászó gasztrokalandorokat, mint egy-egy új hibrid finomság. A croissant és a fánk szerelemgyereke, a cronut régóta tarol ezen a téren, de idén új kihívója akadt.

A Godiva csokoládémanufaktúra mesterei megalkották a croiffle-t, vagy magyarul krofrit, a félig croissant, félig gofri finomságot.

Fotó: Godiva

Thierry Muret, a cég főcsokoládémestere alkotta meg az ínyencséget, amelyet lehet ét- vagy tejcsokoládéval kérni, de sós nassolnivalóként is megállja a helyét: füstölt csirkével, tonhallal vagy sajttal is lehet kérni.

Fotó: Godiva

A krofrit a világ minden táján, összesen 2 ezer helyszínen lehet kapni.

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top