nlc.hu
Gasztro
Óriási húsgrillezést szerveznek az akadékoskodó vegán nő háza elé

Óriási húsgrillezést szerveznek az akadékoskodó vegán nő háza elé

Kellett neki perelnie.

Mi is megírtuk, hogy grillezés során keletkezett halszag miatt jelentette fel egy vegán nő a szomszédját, a sztori pedig erősödik.  

A 444 írja a New York Postra hivatkozva, hogy Ausztráliában több mint háromezer ember tervez sütögetni egy vegán nő, név szerint Cilla Carden háza előtt. A nő annak következtében került be a hírfolyamba, hogy beperelte a szomszédait, miután úgy vélte, hogy azok direkt az ő bosszantására grilleztek halat a saját kertjükben. „Azért rakták oda (a grillt), hogy én halat szagolhassak. Nem érzek mást, csak halszagot. Nem vagyok képes kiélvezni a kertem, mert ki sem tudok lépni” – közölte. Carden keresetét a bíróság észszerűtlenségnek minősítette, és el is utasította, ennek ellenére további jogi lépéseket fontolgat, csakhogy miközben ő magában forrong, a másik oldalon szervezik a grillpartit, mondván: nem szabad hagyni, hogy Carden tönkretegyen egy szép ausztrál hagyományt, és ideje, hogy neki is jusson egy kis disznóhús. 

Carden nonszensz feljelentéseivel már tele van a rendőrség: cigarettafüst, a betonon húzogatott műanyagszékek hangja, a visszatükröződő fények és az udvarban kosarazó gyerekek miatt is tett már feljelentést. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top