Gasztro

Tésztázót nyit Pesten a népszerű gasztroblogger

Nudli néven nyílik hamarosan magyaros tésztázó a Costesszel együttműködésben.

A magyar konyha népszerű tésztás ételeinek dedikált konyhát nyit Jókuti András és a Costes. Lesz slambuc, túrós csusza, mákos nudli, grízes tészta – írja a WeLoveBudapest.

A tervek szerint a Nudli decemberben nyílik meg a Sas utca 6. szám alatt. A látványkonyhával kiegészített modern önkiszolgálót Jókuti András ötlete alapján a Costes-csoport és Gerendai Károly valósítja meg.

Jókuti azt mondta, a koncepció lényege, hogy magas minőségű, friss, magyar házi tésztázót hozzanak létre. Szerinte nem tartjuk itthon elég nagy becsben a tésztaételeinket, és az éttermekben sem lehet megkapni azt az élményt.

Másrészt ez misszió a külföldiek felé is, szeretné, ha ők is találkoznának az autentikus magyar ízekkel kiváló minőségben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top